Lisa Gardner-Kusursuz Tuzak (Polisiye-Gerilim)


Müthiş bir polisiye gerilim romanı daha.Okurken biran olsun elinizden bırakamıyorsunuz.Lisa Gardner ile tanıştığım bir eser.Kalemi gayet akıcı bir yazar.Olay örgüsü çok güzel romanın.

Şöyle bir bahsedecek olursak:
Dinchara adında bir erkek karakterle başlıyor.Babası ve abileri buna uslu bir çocuk olmazsan Hamburger adam birgün gelir seni bulur ve kaçırır ve sana işkence yapar derler.Kimdir bu Hamburger adam?
Hamburger adam bir sapıktır ve küçük erkek çocukları kaçırıp onları evine hapsetmektedir ve onlara sürekli tecavüz eder.En sonunda çocuklar dayanamaz ve ölür ardından kendisine yeni çocuklar bulur.Ve efsane gerçek olur.Dinchara evinde bir gece yatarken Hamburger adam tarafından kaçırılır.Yıllarca sürecek işkencenin başlangıcıdır bu.Sürekli tecavüze uğrar ama asla kaçamayacaktır.Ve birgün odasında bir örümcek görür ve onu gizlice beslemeye başlar.Bu onun tek arkadaşıdır.Yıllar geçer ve Dinchara artık büyümüştür.Hatta Hamburger adam eve başka bir erkek çocuk daha bulur ama Dinchara onun kaçmasına yardım eder.Dinchara büyüdükce sapık bir katile dönüşmektedir.Heryerinde örümcek dövmeleri vardır.Kızlara karşı düşkünlüğü vardır ve birgün bir hayat kadınının arkadaşı ile tanışır ve onu öldürür.Ardından hayat kadını Dinchara'ya arkadaşının nerede olduğunu sorar.Çünkü en son onunla görüşmüştür.Ama Dinchara haberi olmadığını söyler.Bunun üzerine hayat kadını polise gider.Ve dedektif Kimberley'olanları anlatır.Kimberly kayıp hayat kadınlarını araştırmaya başlar ve ilk olarak Dinchara'yı takibe alırlar.Dinchara ortadan kaybolmuştur ve araştırmalar bu anlamda sıklaşır.Hayat kadınalrının hayatı tehlikededir.

Müthiş bir gerilim romanı.Hele sonu ise çok güzel.Dicnhara örümceklerden ilham almıştır.Ve en sonunda cesetlerin bir ağaca asıldığına ve oradan sallandığına tanıklık edeceksiniz.Aynen örümceklerin yakaladıkları avları ağlarında barındırması gibi.Okuduktan sonra bu kitap beni çok etkimişti.Gerçekten kusursuz bir tuzaktı.Okumalısınız...





Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. açıkçası daha önce okumadım ama notumu aldım:)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle okumalısın.Gece okursan emin ol tırsacaksın:)Olayların akışı,özellikle sonu inanılmazdı...

    YanıtlaSil
  3. hamburger adam kim yani kitapta öyle bir isim geçiyomu bana biraz yanlış geldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kitabın başlarında geçiyor.Dinchara yı kaçırıyor hatta.

      Sil
  4. harika bi kitap dün bitirdim tavsiye ederim gerilim ve polisiye romanı seviyorum ve sizde seviyosanız aklından bir sayı tut serisini mutlaka okumanızı öneririm :D

    YanıtlaSil
  5. @Adsız
    Yorum için teşekkürler,o seriyi de okumuştum zaten:)

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Yazdığınız kitabın konusu mu yoksa özeti mi acaba

    YanıtlaSil
  8. Aslında blog yazarlığımın başlarında paylaşmíşım bu romanı ve bol spoiler vermişim acemilik işte.Şuan okusam bu tarz paylaşmazdım;)

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..