Dünyaca Ünlü "Saftirik" Serisinin Yazarı Türkiye'ye Geliyor!!


Bütün dünyada çocukların gözdesi olan Saftirik serisinin yazarı Jeff Kinney Epsilon yayınları aracılığı ile Türkiye'ye geliyor.

Yazar bir turneye çıkmış aslında pek çok ülke gezip okurları ile buluşacakmış.Yazar Türkiye'de ise 4-5 aralık tarihleri arasında kalacakmış.Meraklılarına duyurulur:)


Yazarın iki günlük İstanbul programında; bir okul etkinliği, öğrencilerle söyleşi, gazete röportajı ve halka açık imza buluşması olacak. İmza günü 5 Aralık Cumartesi, saat 11.00’de D&R Trump Towers’da gerçekleşecek.


İlk kitabı 2007 yılında yayımlanan ve kısa sürede çocukların sevgilisi olan Saftirik (Wimpy Kid) serisi, 45 dile çevrildi ve 150 milyon kopyadan fazla satarak çocuk edebiyatı alanında erişilmesi güç bir rekora imza attı. Jeff Kinney, Times Dergisi tarafından “Dünyanın En Etkili 100 Kişisi” listesine giren tek çocuk kitapları yazarı. 

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Merhabalar.
    Torunlarımın her ikisinde de tüm bu seriler var ve bu kitapları okuyorlar. Şimdi sizinle utanarak bir durumu paylaşmak istiyorum. Çocuklar bu kitapları neden okuyrlar diye merak edip sayfalarını karıştırıp kitaptan bir bölüm bile okumadım.
    Şimdi derhal bu kitaplardan bir tanesi bizde kalmış, hemen onu okuyacağım.
    Bu güzel ve yararlı paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Sağolun, varolun.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu seride bir kitap okumuştum. Kendin Yap kitabı. Sevdim diyebilirim kitap tarzını. Kütüphanede bulamıyorum ve bana çok pahalı geliyor seriyi alamadım o yüzden malesef :) Okumayı çok istiyorum ama :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuklar için iyi bir seri olduğu söyleniyor. Ben de hiç okumadım:)

      Sil
  3. Çocuk kitabı yazarı için muhteşem başarı...
    Darısı diğerlerinin de başına. Demek ki çocuk edebiyatına verilen önem Dünya çapında baya şahlandı...

    YanıtlaSil
  4. Bu yaşıma rağmen okurken zevk aldığım bir kitap. Saftirik Vampir, Greg falan gerçekten herkesin serisini okuması lazım.

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..