Çorum Kitap Fuarında Kitaplarla Cebelleşmek

 




Her Kitapseverin en mutlu hissettiği yerlerin başında kitap fuarları gelir dersem pek de yanılmış olmam sanırım. Saatlerce gezsem de doyamadığım bir fuar oldu. Pek çok yayınevinin açtığı standlarda kitaplar arasında kaybolmak müthiş hissetiriyor. Kendime ve oğluma biraz kitap topladım tabiki:) Ancak bazı kitaplardaki gereksiz fiyatlar herkes gibi beni de üzdü. Kitap fuarlarında bence biraz daha uygun olmalı kitap fiyatları. Zaten ülkenin ekonomisi ortada. Yahu 1 kitaba 100 tl, 110 tl istemek de nedir, anlayış göstermiyorum hatta anlamıyorum. Normal değil be kardeşim.

İnsanlara kitap okumayı sevdirmek için açılan standlarda saçma sapan fiyat politikalarıyla kitaptan soğutuyorsunuz insanları.Tabi bu her stand için geçerli değildi.Elbette insanlar emek veriyor, uğraşıyor, yazıyor karşılığını almalı ama makul seviyede olursa daha güzel olacak. Aldığım kitapları okumaya koyulma zamanı, görüşmek üzere... 

Yorum Gönder

11 Yorumlar

  1. iyi okumalar :) kitabın olduğu her yer mutlu eder insanı ama bir kitap fuarı harika olurdu şimdi :) hepsi öyle pahalı ki pdf, e-kitap da yerini tutmuyor...

    YanıtlaSil
  2. Geçen sene ilçemizde açılan fuarı gezip en ucuzlarından 3 kitap alıp çıkmıştım. Bu yıl gidemedim, Eylül ayındaydı. Fuarlara gidip çanta dolusu kitap almak için sıkı bir birikim gerekiyor. Daha azı ise doyum sağlamıyor, üzülüyor insan...
    Çorum kitap fuarının alanı oldukça genişmiş bu hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alan olarak baya doyurucu idi ama malesef fiyat açısından sıkıntı, doğru söylüyorsun 1 çanta dolusu kitap ne iyi giderdi:)

      Sil
  3. kitap fiyatları sorma valla evet yani 100 lira filan oldu iyi ve yeni kitaplar :) kitap fuarı eskiden de anlatırdın :)

    YanıtlaSil
  4. Fiyatlar yüksek olduğu için gitmiyorum da fuarlara. Halbuki fuarlar biraz daha uygun olmalı. Herkesin farklı fiyat politikası var. 200 sayfalık kitapla 500 sayfalık aynıysa kalın olanı almayı tercih ediyorum ben. :))

    YanıtlaSil
  5. Fuarlar her zaman internetten daha pahalı oluyor ama özellikle son bir iki senede kitap fiyatları uçtu. Normal bir romana dediğiniz gibi yüz lira istiyorlar. Zaten okuyan kesim az, bu gidişle daha da azalacak.

    Keşke aldığınız kitapları da görseydik, merak ettim.

    YanıtlaSil
  6. Onlar için post yapacaktım unutmusum yoğunluktan,bir ara paylaşmaya çalışacağım

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..