Ses Filmi Ve Nar Filmi (Türk İşi Psikolojik Gerilim)


Bir zaman önce izlemiştim ses filmini.Psikolojik-Gerilim açısından Türk Sinema'sı bayağı bir sıkıntılı aslında.Bu dalda pek eser verilmiyor.Oysaki ben çok severim bu tarz filmleri.Ses filmi de bu tarz bir film.Çok güzel olmasa da izlenebilir.En azından bu tarz filmlerin oluşması ve yayılması açısından önemli olabilir aslında.


Gaipten sesler duyan bir bayanın başından geçen korkunç ve gerilim dolu anları konu alıyor filmimiz.Mehmet Günsür ve Selma Ergeç başroldeki oyuncular.Bir bankanın telefon operatürünün müdürüdür Mehmet Günsür ve Selma Ergeç'de orada çalışan bir bayandır.Bu ikilinin hayatı inanılmaz bir şekilde kesişecektir.Bazı sahneleri hoşuma gitti açıkcası.Vakit geçirmek için izlenebilir bir film bence.


Serra Yılmaz ve İdil Fırat'ın baş rolde oynadığı çok ilginç bir filmdi Nar filmi.Aslında başımıza her an bir kötülük gelebileceği sinyalini veriyor film.Bazen insan bir anda kendini başkasının hayatının içerisinde bulur ya o tarz bir şey bu film.Yalnız o kadar ilginçtir ki filmde 4 kişi oynuyor ve film sadece bir evde geçiyor:)Tamam verdiği mesaj düşündürücü olabilir ama mekan tek ya:) Filmin sonu çok ilginçti ve güzel düşünülmüş bir son aslında.


Bu filmde Eh izlenebilir diyelim.Tabi büyük umutlarla izlemeye başlamayın derim.Bu dalda Sinemamızın geliştiğini görmek beni çok mutlu ediyor gerçekten.Zamanla çok güzel filmlerin piyasaya çıkacağını umuyorum.

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Hani bir zamanlar çok klişe bir söz söylenirdi..Türk film i pek izlemem,son beş yıl o kadar güzel ve iddialı filmler çekiliyor ki adeta yapımcılar arası bir rekabet oluştu desem yeridir..

    Tanıtım için teşekkürler..izlemeye çalışacağım:) Mutlu akşamlar

    YanıtlaSil
  2. Nar 'ı izlemiştim , film hakkındaki yorumuna katılıyorum .

    YanıtlaSil
  3. OOOOOO MUHTEŞEM PAYLAŞIMLAR OLMUŞ.
    İYİKİ VARSINIZ.
    KİTAPLARI SİZLER SAYESİNDE TAKİBE ALIYORUM...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler yalnız bunlar film paylaşımları:)Kitaplar konusunda sağolun:)

      Sil
  4. ses izlemedim izlerim bigün.
    nar öleydi değişikti iyi demek zor ama izlemek iyi oldu çok değişikti. yazmıştım bi ara ben de.
    :)
    batman gelseydi.
    :)
    bu sefer gidersin artık.
    :)

    YanıtlaSil
  5. Mehmet abimizin ismini yanlış yazmışsınız yalnız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru Günsür yerine Süngür yazmışım:)Düzeltiyorum hemen:)

      Sil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..