1 Kitap Fiyatına Tam 14 Kitap Aldım:)

 




Evet yanlış duymadınız, 1 kitap fiyatına tam 14 adet kitap aldım.Bir kısmını oğlum için aldım.Günümüzde 1 kitap fiyatının en az 20 tl olduğunu düşünürsek ki o fiyata bile zor kitap almak, ben baya bir karlı çıktım.14 adet kitabı 94 tl gibi bir fiyata aldım.Nereden aldığımı az çok tahmin edersiniz sanırım:)


Yorum Gönder

31 Yorumlar

  1. Hem oğlunuz hem de siz keyifle okuyun kitaplarınızı.

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı bereketli Okumalarınız olsun, ne güzel denk gelmişsiniz. Ben yurtdusjnda oldugum icin kitabin ulasim sorunu yuzunden uzun suredir pdf okuyor, beğendiklerimi satın alıyorum ama beğendiklerimin de çoğunun baskısı tükenmiş oluyor.
    Gününüzde kitap almak zorlaştı, zaten okuma oranimiz dusuk ulke olarak A101 gibi yerler boyle ucuz satarak bence iyi bir sey yapiyorlar

    YanıtlaSil
  3. İyi okumalar dilerim. :) Market kitaplarını sevmiyorum ben, ince gazete gibi sayfaları oluyor, kitaba da benzemiyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada kalın olanları da var :) Gayet de kitaba benziyor bence, stefan zweig kitapları genelde ince oluyor ama d&r da 20 tl A 101 de aynı baskı kitap 4,5 tl:)

      Sil
  4. Keyifli okumalar dilerim:))) Çok iyi bir fiyata almışsınız:)

    YanıtlaSil
  5. Nerden ya ben tahmin edemedim, sahaftan falan mı??

    YanıtlaSil
  6. Marketlerin kitap reyonu açması hoşuma gidiyor. Eskiden büyük marketler haricindeki yerlerde satılmazdı. Yayınevleri keşke bim'le de anlaşsalar. En çok uğradığım yer orası çünkü :)
    İyi okumalar diliyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Oh, böyle dolu dolu kitap okunan sayfalar beni ne çok mutlu ediyor :)
    sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  8. Ayy harika umarım içeriği de kalitelidir kendim almış gibi sevindiimm

    YanıtlaSil
  9. hımmm çöpçüden mi aldııın ha ha ha haa şaka şaka şey çöpleri gezen adamlar var ya onlar kitapları toplayıp sahaflara satıyomuş daaa :)

    YanıtlaSil
  10. ben bu posta yorum yapmadım mı, çok şaşırtıcı ;) KEyifle okuyunuz, harika, bilhassa Sabahattin Ali'ler :)) Zweig'ler, Sadako oyy, hepsi çok güzel ki, gerçekten keyifli okumalar dilerim...

    YanıtlaSil
  11. Keyifli okumalar dilerim. 😇😇😇

    YanıtlaSil
  12. çok iyi, keyifli okumalar diliyorum:)

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..