Ailemle Kütüphanede Okuyorum Projesi!!


Yine güzel bir proje haberi ile karşınızdayım.Bu güzel projeler çıktıkça ben de bıkmadan usanmadan bu projeleri bloğumda paylaşmaya devam edeceğim:)


Adından da anlaşılacağı üzere bu projede veliler ve öğrenciler kitap okuyor.Projeye Bilecik Atatürk İlkokulu Proje Ekibi imzasını atmış.Okul Aile Birliği Yönetiminden Hülya Kavadar kütüphaneleri tanımak,onlardan nasıl yararlanacağımızı öğrenmek ve okuma adına farkındalık oluşturmak,okumaktan keyif almamız için böyle bir projeye imza attıklarını belirtmiş.Ayrıca Kavadar:

"Çocuklarımız, ailesiyle birlikte kütüphanede kitap okumaları ve yararlanmaları keyif alacaktır. Kütüphanede okuma alışkanlığını sürdürmede veya kaynak kitaplardan yararlanma konusunda rahatlıkla gelerek faydalanabileceği bir yer olduğu düşüncesi olumlu fikirler oluşturur. Ayrıca, kendisine uygun gördüğü meslek gruplarındaki çeşitliliği de artıracaktır'' şeklinde açıklama yapmıştır.

2. sınıf öğretmenlerinden Cemile Yılmaz öncülüğünde öğrenci ve veliler, İl Halk Kütüphanesi ziyaretlerinde Kütüphane Müdürü Pınar Dengiz'den bilgi alarak, birlikte kitap okudular.

Bu güzel projeye imza atan Öğretmenlerimizin,velilerimizin ve öğrencilerimizin yüreklerine sağlık diyor ve onları canı gönülden kutluyoruz..

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Kütüphanecilik haftası dolayısıyla bizim buradaki kütüphanede de çocuklar kütüphaneye getirilip kitap okutturulmuştu ama işe ailelerin de dahil edilmesi çok anlamlı. Bizde aile, hatta okuldaki öğretmen bile kitap okumazken çocuktan beklemek gibi malca bir durum var çünkü.

    YanıtlaSil
  2. güzel proje , inş proje kapsamında kalmasın..

    YanıtlaSil
  3. Ah keşke keşke devamı gelse Cumhuriyetim, gerçekten çok anlamlı bir proje.

    YanıtlaSil
  4. Burçak Gülsüm arkadaş mimlemiş beni ben de adet olduğu üzere seni mimledim. Tabii istersen.

    YanıtlaSil
  5. @Lord
    Aynen kardeşim,hatta kitap okuyanlara değişik gözle bakanlar bile var.Ben misal işyerine giderken hep elimde bir kitap bulunur muhakkak,işim dolayısıyla üniforma ile elimde kitabı görenler daha bir acayip bakıyorlar ve kendimi bir tuhaf hisseediyorum.Onlara göre polisler kitap okumazlar,polisler kabadır vs.. Maalesef durum böyle ama umarım düzelir.Gençlikten çok umutluyum:)

    YanıtlaSil
  6. @Aslı Aslı
    Daha güzel projeler de duyarız inşallah kardeşim..

    YanıtlaSil
  7. @Lord
    Ne demek kardeşim,düşünmen yeterli,hemen yayınlıyorum:)

    YanıtlaSil
  8. böyle iyi niyetli eylemleri görmek ne güzel yaa :)

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..