Çalınan Yüzyıllık Yalnızlık Bulunmuş:)


Daha önce çalındı diye belirtmiş olduğum Nobel Ödüllü yazar Gabriel García Márquez’in Yüzyıllık Yalnızlık romanını Kolombiya polisi bir sahafta bulmuş arkadaşlar:) 1967 de basılmış olan bu kitabın değeri yaklaşık 60.000 dolarmış.Hırsızlığı antika kaçakçılarının yaptığı düşünülüyor.Eski kitapları satan bir sahafta ele geçirilen kitabın imzalı ilk kitap olduğu belirtilmiş.

En azından başına bir iş gelmeden kitap bulunmuş oldu:)

Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. Sayfanda reklam gördüm,çok merak ediyorum belli bir kriteri var mı?

    YanıtlaSil
  2. @hikayelerdirgeriyekalan
    Tam olarak hangi reklamdan söz ediyorsunuz acaba?

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar.

    Böyle değerli bir eserin tekrar emin ellere geçmiş olmasına ben de sevindim. İşte insanlarımızın sanata bakış açısı bu kadar alçakça, beş kuruş için adam kulağını deldiriyorsa, kitabın kıymetini gözü görür mü? Parayı verene satar.

    Kim bilir ülkemizde böyle ne nadide kıymetli ve değerli sanat eserleri kimlere peşkeş çekildi. Cahillikten kurtulamadıkça bu yağma böyle devam edip gidecektir.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  4. Öğrenmek istediğim belli bir reklam değil..genel anlamda sorduğum,sanıyorum "Google AdSense" Hesabı açtın..bu bağlamda merak ettim bunun bir kriteri var mı?

    YanıtlaSil
  5. Oleey iyi olmuş bulunduğuna çok sevindim. ;)

    YanıtlaSil
  6. ya en son yazımda bir lansmanımız var haberin olsun kaçırmanı istemem çok seveceksin inanıyorum ;)

    YanıtlaSil
  7. @Recep Altun;
    Çok doğru bahsetmişsiniz hocam.Zamanında inanılmaz tarihi eser kaçakçılığı yapıldı ülkemizde.Çoğu değerlerimiz avrupada maalesef.

    YanıtlaSil
  8. @hikayelerdirgeriyekalan
    Google adsensenin kriteri şöyle.Siz bloğunuz için adsense ile temasa geçiyorsunuz.Yani başvuru yapıyorsunuz.Eğer google sitenizi yeterli görürse başvuruyu onaylıyor.Siz de bloğunuza koyuyorsunuz.Tıklama başına bir gelir oluyor doğal olarak.Bloğunuzda kazançlar bölümünden başvurabilirsiniz,sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. var canına meblağ müthiş, gerçi eminim o kitaba sahip olmanın değeri de paha biçilemezdir :)

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..