Kara Hafta Etkinliği..



Polisiye edebiyatının miheng taşı olan Agatha Christie İstanbul'da Kara Hafta etkinliğiyle anılacakmış arkadaşlar.Etkinlik 22-24 Ekim günlerinde düzenlenecek.Etkinlik de çeşitli sürprizler de olacakmış.

Polisiye sever bir okur olarak Henüz hiç Agatha okumamış olmanın vermiş olduğu eziklik ile bu haberi vermek gerçekten utanç verici.En kısa sürede Agatha eserleri okuma kararı aldım,geç de olsa:)

Bu etkinlik ülkemizde ilk defa düzenlenecek.Pera Palace Hotel bu etkinliğe ev sahipliği yapacak.

 Etkinliğe Agatha Christie'nin torunu, usta yazarın yayın haklarını da elinde bulunduran Matthew Prichard, Türkiye'den Ahmet Ümit ve Celil Öker katılıyor. Bir Numaralı Kadınlar Dedektiflik Bürosu serisiyle tanınan İngiliz yazar Alexander McCall Smith, Sherlock ve Dracula eserlerinin yanı sıra Neil Gaiman'ın Sandman adlı çizgi roman serisinin de editörlüğünü yapan ABD'li yazar Leslie Klinger, İstanbul doğumlu Yunan polisiye yazarı Petros Markaris, İtalyan yazar Roberto Costantini ile Goncourt ödüllü Fransız yazar Jean Christophe-Rufin de Türkiyeli okurla buluşacak.


Yorum Gönder

15 Yorumlar

  1. Agatha Christie çok severim :)) kitaplarındaki gerilim dozunu sevsem de asıl sevdiğim Agatha kitaplarındaki o sevimli hava :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok merak ediyorum kitaplarını:) Şimdi daha çok merak ettim

      Sil
    2. Ben seveceğinizi umuyorum :)

      Sil
  2. Ben de severim yazarı, Pera Palas güzel bir seçimmiş ayrıca.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir haber bu polisiye türünden en sevdiğim yazar Agatha Christie , daha önceden bu tarz etkinlik düzenlenmişti ona katılamamıştım bunu kaçırmayacağım :)))

    YanıtlaSil
  4. ay harika bütün kitaplarını okumuş biri olarak keşke o etkinliğe davetli olsam dedim şu anda mutlaka harika olacaktır..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh ne güzel bütün kitaplarını okumuşsun,darısı benim başıma diyelim o halde:)

      Sil
  5. Eziklik değil canım aşk olsun. Ama, muhteşemdir. Okuman gerektiğini zaten biliyorsun gördüğüm kadarıyla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biliyorum:) Muhteşem diyorsan sen eminim öyledir.

      Sil
  6. agathanin bircok kitabini okudum. o kadar seviyorum ki ahmet umit te severim ama agatha biraz daha ağır basar.

    YanıtlaSil
  7. aaaa anaaaaa iyimiş :) celil oker okuyom ben çokoş yaaa polisiyeleri. ahmet ümit olayına bi giremedim yaa. ama kendisini görüyom. hep aynı sakalıyla dolaşıyooo beyoğlundaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Celil Oker hiç denememiştim.Bir deneyim o halde:)

      Sil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..