Stephen King-Kara Kule Serisi 4.Kitap-Büyücü Ve Cam Küre

Karakule serisinin 4.kitabı olan Büyücü ve Cam Küre diğer serilerinden biraz farklı.Bu seride Kahramanımız Roland'ın geçmişine gideceğiz.Ve ilk aşkı olan Susan Delgado ile tanışacağız.Vay be meğer bizim kahramanımız da aşık olabiliyormuş:)Ayrıca çocukluk arkadaşları olan Alain ve Cuthbert'den de sık sık yer verilmiş.Roland'ın silahşör olacağı aslında çocukken belliymiş.



Diğer karakterlermiz fazla önplana çıkmıyor.Birde Roland bu bölümde bir medyumun yanına gitmek zorundadır.Ondaki camküreyi almalıdır ki yoluna devam edebilsin.Medyum tam bir cadıdır.Korkunç bir karakterdir.Bakalım küreyi elde edebilecekler mi ve kürede neler olup bitmektedir?



Bu seri diğerlerine göre biraz hareketsiz ve durağan geçiyor.Sonlarına doğru heyecan artıyor.Bakalım diğer seri de ne gibi sürprizler bekliyor bizi.Karakule serisi gerçekten insanı alıp başka diyarlara götürüyor.Müthiş bir seri.Daha ne diyebilirim ki?

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. stephen king'e bayılırım.. bu kitapta örgüsü ve konusuyla harika seçim..

    YanıtlaSil
  2. Yorumun için teşekkürler.Stephen King gerçekten harika bir yazar.Karakule serisini henüz okumayan varsa okusun derim...

    YanıtlaSil
  3. King'in korku yazarlığının yanı sıra ne kadar ağır dram yazarı olduğunun belgesi niteliğinde kitaplarından bir tanesi..

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..