Polis Bayramımız Kutlu Olsun!!

Halkın huzuru ve güvenliği için 24 saat bazında çalışan,her daim göreve hazır olan Türk Polis Teşkilatımızın 167.Yılı kutlu olsun,Halk için,Halk ile elele...

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. ben de iyi ki varlar diyorum..

    YanıtlaSil
  2. bilmiyodum.
    olsun tebi peki.
    :)

    YanıtlaSil
  3. heeeey polissin ha. hımmm gerilim okuyan bi polis bak bana bu çok normal geldi şimdi. :) polis deyince insanın aklına çok hoş şeyler gelmeyebiliyo ama yeni polisler çok iyi. şu yeni komiserler filan, üniversite mezunu olanlar.
    :)

    YanıtlaSil
  4. Komiserler üni mezunu değil akademi mezunu gerçi o da üni sayılır.Evet yeni jenerasyon çok daha donanımlı ve ılımlı.Teşkilatımız inanılmaz gelişiyor ve güzelleşiyor.Zaten üni mezunu olmayan çok az kişi kaldı.Meslek yüksek okulu yani pmyo bitirenler de dışarıdan aöf okuyarak 4 yıla tamamlıyorlar benim gibi.Üni mezunları 6 ay okuyunca oluyorlar ama liseden sonra girenler 2 yıllık pmyo okuyup polis oluyorlar.Komiserlik ayrı bir olay.6 yıl meslek süresi dolanlar ayrıca komiserlik sınavına girmeye hak kazanıyorlar vesselam:)Polisiye gerilim okumamla mesleğimin pek alakası yok aslında.Ben olmasam da okurdum emin ol:)

    YanıtlaSil
  5. gününüz kutlu
    olsun iyiki varsınız...

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..