Ölümün Sesi-Babby Call 2012 (Psikolojik-Gerilim)


Dün eşimle bir sinema yapalım dedik.Hazır yolumuzun üstüydü.Yalnız filmler eşime göre değildi.Buz devri-4,Spider man gibi güzel filmler vardı ama eşimle izleyeceğim için bu filmde karar kıldık.Aslında daha filme girmeden filmin fiyasko olacağından emindim.Bile bile lades olduk yani.Bu tarz filmlerde uzman oldum desem yeridir.

Film çok ilginçti.Şizofren bir annenin başından geçen korkunç olaylar,gaipten sesler vs...Anne ile çocuk arasında geçen korkunç durumlar.Filmin ilk yarım saatinde eşime olacakları söyledim.İlk başlarda gülüp geçse de 2 saatlik filmin sonunda dediklerim çıktı.Hatta eşim bir ara o kadar sıkıldı ki az kalsın çıkıyorduk filmden:)Psikolojik-gerilimde uzman olduğumu söylemiştim.Vasat ki ne vasat bir filmdi.

Paranıza kıymayın derim bu basit film için.Adamlar 3 kişiyle film yapıp bir de utanmadan sinemeya sunuyorlar.El kameramı alıp film yapsam yeridir yani:)

Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. Çok film izleyince böyle uzman olunuyor:)
    bende çoğu filmin başını izleyip sonunu kestirebiliyorum bu da bana izleme isteği vermiyor,bu filme dün girmeyi düşünmüştük iyi ki izlememişiz pekte bir şey kaybetmemişiz,evde izleyebileceğimiz filmlerden öneriler bekliyorum :) malum bu gün pazar.
    ve örgücumhuriyetime selamlar ,sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla isabet olmuş:)Ne tür filmlerden hoşlanırsınız ailecek ona göre yazayım:)Örgünün de selamı var.O çok heyecanlı bu aralar.Yakında sebebini yazarım.:)

      Sil
    2. biliyorum:)))ben geçen hafta rüyamda gördüm ki bebeğiyle bize gelmiş:) hatta düşündüm onun bloğunun adı ne olacak '' bütün cumhuriyetlikler benim emrimde olabilir:)

      Sil
  2. Valla gerilim konusunda bende baştan tahminimi yapabiliyorum artık :) bir 6.His birde Diğerleri adlı filmler çok şaşırtmıştı beni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğerleri filmi çok güzeldi gerçekten..

      Sil
    2. Diğerleri ,unutulmaz klasiklerim arasında.

      Sil
  3. Bloglar Listesi üyesi olduğunuz için, Blog Rehber tanıtım sayfanızı hazırladık.
    Lütfen bir göz atarak; a) değişiklik isteklerinizi b) bulunduğu kategorisi yanlış ise c) olması gereken başka kategoriler var ise c) mevcut kategoriler uymuyor ise önerdiğiniz kategori adını bildirmeniz halinde talepleriniz yerine getirilecektir.

    Ayrıca:

    Bloglar Listesinde yer alan isimlerin bazıları, Blog Star Seçmelerinde önerilen blogların isimleri olduğundan ve listeye otomatik alındıklarından dolayı, şu soruyu da sormak gereği duyuyoruz:
    Listeden ve/ya tanıtım sayfalarından kaldırılma talebiniz var ise onu da bildirin lütfen.

    Tanıtım sayfanıza girmek için:
    link: http://blogmuhtar.tk/ veya http://mahallemizinsakinleri.blogspot.com/
    burada KİŞİSEL BLOGLAR bloglar sekmesinie girdiğinizde EDEBİYAT BLOGLARI sekmesine geçerseniz listede blog adınız bulacaksınız.
    Onaylarınızdan sonra, bu tanıtım sayfaları, ulaşım kolaylığı için, Bloglar listesine bağlanacaktır.

    Bu noktadan sonra kategorileri tekrar değiştirmek zor olacağından özellikle kategorileriniz konusunda bize bilgi vermenizi rica ederiz. Tekrarlıyorum: Eğer mevcut kategorilerden başka bir kategori olması gerekiryorsa bunu da bildirin yeni bir kategori açalım.
    Sayfa içeriğini, arzu ettiğiniz her zaman güncelleyebilir ve değiştirebilirsiniz..

    Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında edebiyat blogları kategorisi iyi bence.Kitap blogları da olabilir.Size bırakıyorum.Kontrol ettim banner felan koymuşsunuz güzel olmuş sağolun...

      Sil
  4. tamam teşekkürler o zaman...

    YanıtlaSil
  5. görmedim bunu.
    hem de rapace oynuyormuş.
    tüh harcamışlar kızı.
    neden gitti ki amerikan sinemasına.
    ah bu para ve popülerlik merakı.
    :)
    iyi bunu izlemeyim.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi de Amerikan sineması değil ki bu İsveç filmi:)Bakma sen Baby Call yazdığına:)Dil bir tuhaf zaten:)Film keza öyle:)İzleme:)

      Sil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..