Benim Adım Khan-Film (Duygusal-Drama)




Film paylaşmayalı epey olmuş:)Henüz yeni bitirdim bu filmi ve paylaşmazsam olmazdı.Gerçekten harika bir filmdi.Çok etkilendim.Müslümanlığın cihat ve kana dayanmadığını;hoşgörüye dayandığını anlatan müthiş bir film.Uzun süredir bir film beni bu kadar etkilememişti.Amacı uğruna her türlü fedakarlığa katlanan ve asperger                   hastası olan Khan'ın müthiş mücadelesi.

Khan Asperger hastası bir müslümandır.Abisinin ardından Amerika'ya gider.Orada Mandira adında bir kadına aşık olur.Mandira Amerika da yaşayan Hindu bir bayandır ve Khan'la evlenir.Evlendikten sonra soyadları Khan olduğu için işleri ters gitmeye başlar.Ve çok dramatik olaylar yaşanmaya başlar.

11 Eylül saldırısının akabinde,Amerikalıların müslümanlığa o anki nefretle nasıl baktığını gözler önüne sermiştir bu film.Filmde çok güzel mesajlar var.Hoşgörünün evrenselliği çok güzel bir şekilde filme aktarılmış.Kimi zaman güldüren ,kimi zaman duygulandıran;harika bir film.

Ya iyi bir insanızdır, ya da kötü bir insanızdır. Din kriter değildir, insanlık kriterdir.Benim adım Khan ve ben terörist değilim..

İzlemeyen varsa kesinlikle izlesin derim.Ben epey geç kalmışım bu filmi izlemek için:)10 üzerinden 10 puan verdim bile:)

Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. İlgimi çektiğini söyleyebilirim. Hiçbir din veya öğreti yoktur ki; insanlara kötülüğü emretsin. Dinlerin çıkışı elbette insanları iyiliğe sevketmek içindir.
    Tanıtım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Benim de ilgimi çekti. İzlemeyi isterim.
    Değerlendirmeniz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. @kitaplarla beslenmek
    Güzel film,izledikten sonra yorumunuzu beklerim:)

    YanıtlaSil
  4. ne çok duydum bu filmi, herkes de çok beğenmiş, izleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  5. Bende izlemiştim ve çok beğendim seyretmediyseniz 3 idiot, yerdeki yıldızlar,black onlarda hint yapımı tavsiye ederim harika filmlerdir:)

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar,
    Ben daha önce izlemiştim ama bir kere daha izleyeyim dedim(1 kutu mendili heba etmek pahasına!) Beni çok etkileyen bir film, evde işler beni beklerken 2 gözüm 2 çeşme tekrar izledim. Herkesin izlemesi ve ders alması gereken bir film, birçok mesaj içeriyor. Hatırlattığın için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  7. @Rengarenk Daphne...
    Tavsiyeler için teşekkürler.Bunları da izleyeceğim;)

    YanıtlaSil
  8. @Sibel-ish
    Haklısınız çok fazla mesaj veriyor.Yorumunuz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  9. Özel insanların yaşamlarına yakın olabilmek için izlenmesi gereken bir film..

    YanıtlaSil
  10. @CEREN DEREN
    Aynen.Filmin kendisi de çok özel zaten.Yorum için teşekkürler..

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..