Karşıyaka'dan Örnek Bir Kitap Dayanışması!


Karşıyaka dan çok anlamlı bir dayanışma örneği.İşlek noktalara kitap stantlarının kurulması ile yılda 5 bini aşkın kişiye ücretsiz kitap okuma imkanı sağlandı.İnsanlar arasında yüzlerce kitap dolaştı ve her gün bağış yapılan kitaplar arttı.Halkın dayanışması anlamında örnek bir proje olmuş.Kitapları bu şekilde bağışlayanlara koca bir alkış.

Al götür,oku getir sloganıyla oluşturulan kampanyadan faydalanan insan sayısı 5 bini aştı.Her yaş kesiminden ve her meslek grubundan insanlar ortak nokta olan kitap sayesinde buluştu.Yaz aylarını kitap okuyarak geçiren gençler bu kampanyadan oldukça memnun.

Stantlarda her türden kitaplar mevcut.Ne ararsanız var yani:)Roman,deneme,şiir,hikaye,klasik kitapları ve güncel kitapları da bulabiliyorsunuz.Okuduktan sonra kitabı getiriyorsunuz başka kitabı götürüyorsunuz.Dilerseniz elinizde olan kitapları da bağışlayabiliyorsunuz.

Bu süper kampanyaya ön ayak olan herkesden Allah razı olsun..


Yorum Gönder

9 Yorumlar

  1. Çok güzel umarım artar örnekleri :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah artar.Çok sık bu tür etkinliklerle karşılaşmak beni çok mutlu ediyor:)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  2. süpermiş teşekkürler düşünüp uygulayanlara

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten harika bir proje olmuş , keşke sadece karşıyakada değil ülkemizim her bölgesinde bu tür etkinlikler olsa , herkes kitap okusa toplum olarak kitap okumayı sevsek ne kadar güzel olurdu. Bu tür projelerde desteği bulunan herkesten Allah Razı Olsun.

    YanıtlaSil
  4. Aynen kardeşim emeği geçen herkesden allah razı olsun.

    YanıtlaSil
  5. karşıyakaaaa izmir de miiiiiii oleeey :)

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..