Zlatan İbrahimoviç'ten Bir Gol de Yayın Dünyasına..


Yeşil sahaların uyumsuz adamı İbrahimoviç'i tanımayan futbolsever yoktur sanırım.Her gittiği takımda uyum sorunu yaşayan bir adamdır Zlatan İbrahimoviç.İsveç Milli Takım kampından kovulmasını futbolseverler hatırlayacaktır.

Gittiği takımlarda hem takım arkadaşlarıyla hem de teknik adamlarla uyum problemi yaşayan İbrahimoviç herşeye rağmen dünyanın en iyi futbolcu ları arasında her zaman önemli bir yeri vardır.Tabi bu benin görüşüm.Tekwandocu  olmasının avantajını attığı güzel gollerde görmekteyiz.Akrobatik gollerin usta ayağı İbrahimoviç yayın dünyasına da adım attı.



İsveç'in efsanevi polisiye yazarı Stieg Larsson'un 'Millennium' serisini devam ettiren David Lagercrantz'ın ismini dünyaya duyuran kitabı 'Ben Zlatan Ibrahimovic' Türkçe yayımlandı. Pegasus Yayınları etiketiyle çıkan kitap tüm dünyada yazarın 'Örümcek Ağındaki Kız' kitabından önce basılmıştı.

Zlatan Ibrahimovic'in David Lagercrantz'a verdiği yaklaşık 100 saatlik röportajdan doğan biyografi, İsveç edebiyat tarihinin en hızlı satılan kitabı oldu. 'Ben Zlatan İbrahimoviç', ülkede yayımlandığı Kasım 2011'den Noel dönemine kadar 500 bin kopyalık satış rakamına ulaştı.


"Bu kitabı etrafından yanlış sebeplerle dışlanmış, toplum tarafından kendisine farklıymış muamelesi yapılan bütün çocuklara gönderiyorum. Başka insanlara benzememek kötü bir şey değildir. Kendinize inanmaya devam edin. Sonuçta, bakarsanız, işler benim için yolunda gitti,” ünlü futbolcunun bu sözleriyle açılan kitap, onun çocukluk yıllarına, Malmö'ye taşınmasına, Ajax'a gidişine, Juventus yıllarına, Inter'de Roberto Mancini ile olan ilişkisine ve Jose Mourinho'ya olan hayranlığına dek birçok konuyu içeriyor.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..