Dünyanın En Küçük Kitabı İzmir'den Çıktı(Rekor Biraz Daha Geliştirildi)




Evet arkadaşlar Dünyanın en küçük kitabı İzmir'den çıktı.Zaten çıkmıştı ama rekor güncellendi.Kitap bir kesme şeker büyüklüğünde:)

Yazar maşallah her sene kitabı biraz daha küçültüyor.İyi hoş ama bu küçüklükteki kitap mikroskopla ancak okunur:) Gerçi buradaki amaç zaten rekor olmuş:) İşte detaylar:



Yayınlandığı 1987 yılında bütün dünyada haber olan Ümit Yaşar Işıkhan'a ait “Okunabilir,Dünyanın En Küçük Şiir Kitabı bu kez kendi rekorunu kırmış olarak okuyuculara ve kamuoyuna sunulacaktır. Guinness rekorlar kitabına giren Azerbaycan Bakü'deki “Minyatür Kitaplar Müzesi"nde Türkiye'yi temsil eden dünyanın en küçük, en hafif ve en pahalı ve hiçbir yerde satılmayan bu minyatür yapıt bu etkinlikte İzmirli okuyucularına sunulacaktır. Kitap tanıtım kokteyline İzmirli sanatçılar ile bürokratların da katılacağını ifade eden Seren Türker, konuk olarak tanınmış müzisyenlerin de katılacağını, 15 ekimde de ülkemizi yurtdışında temsil eden ve “Sazıyla sevişen adamö olarak tanınan ünlü saz ozanı Muzaffer Özdemir'in sahne alacağını, ücretsiz etkinliklerimize bütün İzmir halkını EGEPARK'a beklediklerini ve anılarına bu yapıtları ve yazarlarını da eklemelerini beklediklerini söyledi.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Çok ilginç bir rekor. Gelsin büyüteçler :)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten ilginç ama bir amacı var :)

    YanıtlaSil
  3. Minnacık sen ne yapar eder okursun onuda eline bir geçsin büyüteçle okursun yine okursun . Bebek ne yapıyor bebek örgüye selamlarımı ilet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okurum tabi:) Bebek büyüdü ya 2,5 yaşında yaramazlık peşinde hep:)Onunda selamı var;)

      Sil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..