Kitap Cumhuriyetimden Tuhaf Bir Rekor:)



Yaklaşık 5 yıldır bu blogda yazıyorum.Genelde  günlük sayfa gösterim sayısı 600-1000 arası değişkenlik gösterirken dün tam tamına 4970 sayfa gösterimine ulaştım.Bu blogdaki en yüksek sayfa gösterim sayısıydı.Bakalım bir sonraki rekor ne zaman gelecek:)

Bloğumu okuyan herkese teşekkür ederim.Sayfa gösterim sayısı çok olmasa da insan mutlu oluyor böyle bir tablo görünce:) Peki sizin rekorunuz kaç?

Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. Müthiş güzel bir rekor olmuş tebrikler :)

    YanıtlaSil
  2. Sizin normal görüntülenme sayınız benim rekorumdan fazla :-) Benim genelde 100 küsurdur. iki kez 600 kez görüntülenme oldu ama bu görüntülemeler Türkiye'den değil Rusya'dan gelmiş. sizin görüntülenmeniz hangi ülkeden baktınız mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde Türkiye ama Rusya,Azerbaycan,Belçika,Almanya'dan da ziyaretler oluyor;)

      Sil
  3. Daha nice nice rekorlara :)

    YanıtlaSil
  4. Tebrik ederim, gerçekten kitap severlerin ilgisini çeken orijinal yayınlar yapıyorsunuz, çok normal:) nice rekorlara:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle düşúnmeniz beni çok mutlu etti,teşekkürler;)

      Sil
  5. Tebrik ederim,ben de edebiyat blogu yazıyorum.Bir edebiyat blogonun bu kadar ziyaretçi alması beni de mutlu etti.Başarılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekküerler,siz de çok ziyaretçiye ulaşırsınız inşallah.

      Sil
  6. Bir keresinde 10 binleri görmüştüm. Saat 11 de yakaladım 1 saat içinde 10 bin görüntüleme aldım ama yazdığım yazıların istatistiklerinde hiç artış yoktu. Ülkesine baktım. İsrail ismi görünüyordu. Engelleyemedim... Ortalama ziyaretçi sayınız güzel. İnşallah daha çok okurunuz olur dileklerimle :)

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..