Kitap Yıkama Makinası Book Shower




Bulaşık makinası,çamaşır makinası olur da kitap yıkama makinası olmaz mı? Elbette olur.Kitaplarınızı dip köşe temizlemek isterseniz bu makina tam sizlik.Güney Kore'den ithal edilen makina kitabın sayfalarını kapağını tam anlamıyla temizliyor.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Güney Kore'den ithal edilen Book Shower’ı Türkiye’ye getiren ABM Yayınevi Müdürü Ö. Çağla Acar, "Acar şöyle devam etti: "Doğal bir aroma kullanarak sterilizasyon etkisini artırıyor. Kitabı temizlerken kâğıt ya da ıslak mendil kullanılmasına gerek kalmıyor. Kütüphaneciler ve okuyucular Book Shower’ı kolaylıkla kullanabilirler. Okumadan önce ya da sonra 1-2 dakika içinde kitaplarını sterilize edebilirler” dedi. 

Yorum Gönder

7 Yorumlar

  1. Koreliler pazara süper daldılar da kitap yıkama makinesi ne oluyor ki :)))
    Kitap yıkanmaz, temizlenmez bence. Kahve dökülmüş sayfaları, yıpranmış, kirlenmiş sayfaları verir zaten ona kişiliğini.
    Elimde ciltli ama artık çok eskimiş, kararmış bir Osmanlıca sözlük var. Devasa, kalın bişey... Ama tarih kokuyor sayfalarından. Nasıl kıyar da temizlerim ki imkanım olsa bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hele o eski kitapların kendine has kokusu yok mu,bitiriyor insanı:)

      Sil
  2. Çok iyi fikir bence. :) Özellikle kütüphaneler için oldukça faydalı :)
    ben de eskimiş kitap severim ama rafta uzun süre duran tozlu kitaplar için ödünç verilen kitaplar için kullanmak isterdim :)

    YanıtlaSil
  3. Adamlar ne icat edeceklerini şaşırdılar :) Kütüphaneciler için gerçekten faydalı olacak bir şey.

    YanıtlaSil
  4. Aslında en güzel yanı bakterileri %99 temizliyormuş.Bahsetmiş olduğunuz gibi tozlanmış,kirlenmiş kitaplar için çok mantıklı.

    YanıtlaSil
  5. Çok iyi bir şey yapmışlar hem kütüphaneciler için hemde çok kitabı olanlar için sonuçta hepsini er ya da geç toz kaplıyor :) ıslak mendil veya başka bir şey de çözüm değil.

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..