Tess Gerritsen-Çırak (Tıbbi-Gerilim)



Tess gerritsen'den güzel bir eser daha.O kadar etkili yazıyor ki insan,bu yazarın kalemine aşık olmaktan kendini alamıyor.Bu kitap daha önce paylaşmış olduğumuz cerrah kitabının devamıdır.Dedektifmiz Jane Rizzoli cerrahın elinden kıl payı kurtulmuştu.Tam kabusların sona erdiğini düşünecektir ki kabus geri dönmüştür.Warren Hoyt hapishanede olmasına rağmen onun tarzındaki cinayetler devam etmektedir.Yine aymı şekilde katledilem bayanlar ve yine seri cinayetler.Kadınların benzer tarzda öldürülmesi aklımıza Warren Hoyt'u taklit eden bir katil olduğunu gösterecektir.Bu katil ondan ilham almaktadır.Daha sonra katilimizin cerrahın çırağı olduğu ortaya çıkacaktır.Oda son derece zeki biridir katildir ama Cerrah kadar dikkatli değildir.Jane Rizzoli'nin kabusları devam etmektedir.Tam huzur bulduğunuı sandığı sırada kabus geri dönmüştür.Bu kabuslarla uzun yıllar çalıştığı ortağı olmadan başetmek zorundadır.Bir de işin içine bu konuda görevlendirilen FBI ajanı Gabriel DEAN girer.Jane için bu işi daha da zorlaştıracaktır.


Bu eserde Adli Tıp Doktoru Maura İsles'le tanışacağız.Maura İsles bu konuda çok iyidir ve bundan dolayı ona ÖLÜLERİN KRALİÇESİ adı takılmıştır.Jane Rizzoli bu davada Maura İsles ile çalışmaktadır.Bir sonuca gitmek istiyorsa Gabriel DEAN ile ortaklaşa hareket etmek zorundadır.

Harika,etkileyici,korkutucu,okurken insanı geren ve daha birçok şey söyleyebileceğim müthiş bir eser.Tess Gerritsen bir bağımlılıktır.Kesinlikle tavsiye ederim.Olay örgüleri ve bunları birbirine bağlamaktaki ustalığı beni en çok etkileyen özelliklerinin başında geliyor.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Tess Gerritsen e bayılıyorum yaa !! Kadın tıbbi gerilimin kraliçesii :))

    YanıtlaSil
  2. Aynen öyle.Tıbbi gerilim dalında Tess gibisi yoktur.Zaten roman yazmaya başlamadan önce doktormuş.Doktorluğu bırakıp yazmaya başlamış.Ondan bu alanda o kadar başarılı bence...

    YanıtlaSil
  3. Tess Gerritsen benim yazarım. Kalemini ve cinayet tarzını seviyorum.
    Kendine özel bir stili var :)

    Bu arada yeni tanıdım ya blogunuzu bu yüzden ancak okuyorum postlarınızı ve yorumlarım gecikmiş oluyor. Umarım sorun olmuyordur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim ne sorunu.Alın istediğiniz gibi kullanın:)Hoşgeldiniz...

      Sil
  4. kitaplıkkolubaşkanı27 Eki 2012 20:42:00

    yazılarınız en az sitenizin içeriği kadar güzel.sizin sayenizde yeni kitaplar tanıyoruz.teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  5. Değerli yorumunuz için çok teşekkürler.Kitap okuyanlar için azda olsa rehber olabiliyorsak ne mutlu bize...

    YanıtlaSil
  6. Bir şey soracağım bu Çırak Cerrah'ın devamı değil mi ?

    YanıtlaSil
  7. @tugay yılmazer
    Evet cerrahın devamı.Bunlar Rizzoli-Isles serileri diye geçer.Günahkar,ikiz bedenler,siliniş de Rizzoli-Isles serisidir.iyi okumalar..

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..