TT-NET VE TÜRK TELEKOM ACİZLİĞİ,KALİTESİZLİK SİZİN ADINIZ..

Kalitesiz TT-NET

Evet başlıkdan da anlaşılacağı gibi bu bir şikayet dolu yazıdır.Yeni evime taşınalı 1 ayı geçecek neredeyse hala internet evimde yok.Hala Türk Telekom sunmuş olduğu TT-NET'i evime nakil edemedim.Bana nakil işlemlerinin 1 haftada halledileceğini söylediler ancak 1 ayı geçmesine rağmen hala nakil gerçekleşmedi ve gerçekleşeceği yönünde umutlarım azalmaya devam ediyor.

Beyefendileri arıyorum aylarca süreceğini söylüyorlar.Neymiş yeni evlerde istek olmazsa alt yapı hizmeti gecikiyormuş da falanmışta filanmışta.Arkadaş Çorum'un merkezinde oturuyorum ama internet kullanamıyorum.Yok böyle birşey.Doğunun ilçesinden  daha iyi şartlarda yaşamak ümidiyle geldik buralara ama gelgör ki memleketin heryerinde bu tür sıkıntılar var.Altı üstü kablo çekecekler ama bunu bile aylarca beceremiyorlar.Halbuki evin hemen önünü kazıp alt yapı için boruları taktılar.Sadece kablo geçirecekler.

Tt-neti arıyorum habire şikayetiniz nedir diye soruyorlar.Şikayetimi anlatıyorum ne bir geri dönüş var ne bir ilgi.Bu nedir ya.Ben 1 yıl taahhüt vermiştim interneti iptal ettirmeye gittim iki sene verdiğimi söylediler.Halbuki 1 yıl vermiştim.Şikayette bulundum ama bana telefon görüşmemi dinletmediler.Neymiş mahkemeye vermem gerekiyormuş.Mahkeme kaç yıl sürer allah bilir.

Adamlara biz dağ başında mı oturuyoruz ne saçma birşey diyorum.Bana fark etmez gibi saçma sapan bir cevap veriyorlar.Ne zaman gelecek internet diyorum aylarca sürer diyorlar.Gel de deli olma:)Bir de utanmadan şikayet var sitesine yazmamı söylüyorlar.Neymiş o zaman daha kısa sürede hallolurmuş problem:)Telefondan zaten sevmiyorum bloğuma birşeyler eklemeyi.İyice soğumaya başladım blog işlerinden bu sayede.

Senin yaptığını Çorumlu yapmaz diyorlar ya.Şimdi daha iyi anladım.TT-NET VE TÜRK TELEKOM Çorum çalışanlarına diyorum ben de Sizin yaptığınızı Çorumlu Yapmaz.

Neyse süre dolsun hemen iptal ettireceğim bu TT-NETİ.Allah sizi bildiği gibi yapsın. 

Yorum Gönder

15 Yorumlar

  1. off bu ttnet ten ne cekiyoduk yaa:(
    vinn felan mi kullansaniz acaba bazi zamanlarda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vinn da kullandım zamanında değiştirirseniz tavsiyemdir

      Sil
    2. Valla alternatif yollar deneyeceğiz artık:)

      Sil
  2. Valla işlerine geldiğinde çok da iyi yapıyorlar bende bizim evde de ttnet var normalde 1 yil taahhüt veriliyordu 2 yıl verdim ertesi gün kutu geldi ondan sonraki gün de net

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yıllarca Tt net kullandım ama buraya kadarmış.Mağdur ettiler :(

      Sil
  3. Merhabalar.

    Daha önceki paylaşımlarınızdan hatırlıyorum. Yeni bir ev aldığınızı ve yeni evinizle ilgili elektrik, su, havagazı abonmanlıkları ve diğer işleri ile ilgili uğraştığınızdan ve çok mutlu olduğunuzdan bahsediyordunuz. Ama TT-NET, size bu mutluluğu çok görmüş demek ki!.. Gerek TT-NET olsun, gerekse Türk Telekom olsun, hep aynı şeyi yapıyorlar. İnşAllah diğer elektrik, su ve havagazı aboneliklerinde bir sorun yaşamamışınızdır.

    Size güzelce sabır dilemekten başka bir şey gelmez elimden. İnşAllah kısa sürede sorun çözülür siz de internetinize kavuşursunuz.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğrudur hocam internet dışında sorun yaşamadım sükür.Adamlar çözüm üretmek yerine kolaya kaçıyorlar.Allah bilir daha ne kadar bekleyeceğiz.Sağolun hocam çok duyarlısınız,Allah razı olsun

      Sil
  4. Genelde tüm kurumlarda var bu savsaklama. Nasıl olsa bize mecburlar kafasında umursamıyorlar şikayetleri. İlla bir kavga edeceksin, şikayet falan anca o zaman...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen katılıyorum.Müşteri ile alaka sıfır.Ne zaman yapacakları meçhul.Sanki 3.Dünya ülkesinde yaşıyoruz.

      Sil
  5. Hep hayıflanıyoruz da al birini vur ötekine durumundayız. Her şey o sözleşmeyi imzalayana kadar sonrası bin türlü uğraşı. SOL da Türknet de aynı.

    YanıtlaSil
  6. Benim de en nefret ettiklerimin başında sanırım TT NET geliyor normalde benim tarife ücretim sınırsız 60 TL olacaktı söylediklerine göre en az gelen fatura 74 TL falan geliyor bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor.

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..