Kürk Mantolu Madonna'da Film Oluyor!!



Türk Edebiyatı'na damga vurmuş,efsane roman Kürk Mantolu Madonna film oluyormuş arkadaşlar.


Bu haber şüphesiz Edebiyat severleri heyacanlandırmıştır.Merak edilen filmin çekimleri Almanya ve Türkiye'de olacakmış.Zaten bir roman çok tutulunca arkasından hemen filmi geliyor.Bu bir adet haline geldi.Umarız yönetmen bu güzel romanın hakkını verir.2016'nın Mart ayında çekimlerine başlanacak film ile ilgili detaylar:

Şu an film için hazırlık aşamasında olduklarını belirten Mert Fırat, “Bu kitap herkesin gönlünde taht kuran bir roman olduğu için herkesin ‘Kürk mantolu Madonna’sı eminim ki başkadır. Bizim filmimiz de bu kitabın bir uyarlaması olacak ama birebir aynısı olmayacak. Mesela film, kitaptaki gibi başlamayacak ama aynı şekilde bitecek. Madonna’yı oynayacak olan kişi henüz belli olmasa da hepimizin tanıdığı yabancı bir aktris olacak. Görüşmelerimiz devam ediyor. Kitapta da bu karakter yabancı biri olduğu için Türk birinin oynaması pek doğru olmaz”açıklamasını yaptı.

Türk-Alman ortak yapım olacak filmi destekleyen birçok kurum olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Mert Fırat, “Sabahattin Ali’nin bu kadar ilgi görmesinden çok mutlu ve gururluyuz. Film için Sabahattin Ali’nin kızı Filiz Ali’den danışmanlık alıyoruz” dedi.

Yorum Gönder

20 Yorumlar

  1. Yıllardır bu haberi bekliyordum :) :)

    YanıtlaSil
  2. Dün bizim gündemimizdeydi bu kitap. Büyük oğlum bu yıl liseye başladı. İlk okuyacakları kitap buymuş. Ben epey bir zaman önce okumuştum...

    YanıtlaSil
  3. Wilma Elles. Aha yazdım buraya.

    YanıtlaSil
  4. güzel bir haber ve proje..

    YanıtlaSil
  5. Su anda inanılmaz heyecanlandım. Umarım ortaya iyi bir şey çıkar. Açıkçası kitap kadar etkili olacağına inanmıyorum :) ama yinede merakla beklemeye başladım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde kitaptan uyarlanan filmler istenileni vermiyor,bekleyip göreceğiz;)

      Sil
  6. Korkum şu ki film çıktıktan sonra filmi izleyen birileri kitabı görünce "aaa filmin kitabı da çıkmış" demesi..güzel haber..

    YanıtlaSil
  7. mert fırat mıııııı onu çok seviyom yaaaa :)

    YanıtlaSil
  8. Eğer güzel bir uyarlama yapabilirlerse ortaya iyi bir film çıkacaktır. Umuyorum ki öyle olur. Bu arada başlıktaki "da" ayrı olacak :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah uyarlama güzel olur hocam.Bu arada oradaki da zaten ayrı değilmi hocam,yukardan özel isimden sonra geldiği için?

      Sil
    2. Oradaki da bağlaç olduğu için ayrı yazılmalı, arada kesme işareti olmaması lazım. Ekler kesme işareti ile yazılır.

      Sil
    3. Bilgilendirme oçin teşekkürler hocam,daha dikkatli oluruz;)

      Sil
  9. Zekice olmuş. Umarım güzel yaparlar filmi :) Instagramda Kürk Mantolu Madonna-kahve fotoğrafı paylaşanlar artık film afişini de paylaşır belki :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh:) Yorum çok hoştu,instagram bakacağız artık:)

      Sil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..