Üniversite Öğrencilerinden Harika Bir kİtap Okuma Etkinliği



Üniversiteli öğrenciler yeni harika bir etkinliğe imza atmış arkadaşlar.Daha önce bu tarz haberleri hep paylaşmıştım.İçerisinde okuma etkinliği olan haberleri paylaşmayı çok seviyorum.Bu kez etkinlik haberi Bayburt'tan arkadaşlar.

Bayburt Üniversitesi öğrencileri okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak için güzel bir etkinliğe imza attı.Okuma anlamında farkındalık yaratmak isteyen gençler kampüsün çeşitli noktalarında kitap okudu.

Akademisyenler ve öğrenciler bir saat boyunca kampüsün çeşitli noktalarında kitap okudu.Kültür, sanat ve edebiyat alanında yayın yapan "Mürekkep Lekesi" adlı dergiyi çıkaran öğrenciler, etkinliği Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Kampüsü'nde yaptı.Derginin editörlerinden Aykut Palabıyık, arkadaşlarıyla birlikte üç aylık periyotlarla yayımladıkları derginin, aynı zamanda üniversitenin de ilk öğrenci dergisi olduğunu söyledi."Sürekli kitap okuyan arkadaşımız yok. Bu üniversite öğrencilerinin büyük eksiği. Etkinliği bugün yapmamızın sebebi de bu bilince sahip olanlar ile olmayanları bir araya getirerek bu konuda eksik olan arkadaşlarımıza tamamlayıcı olmak."

Bu tarz etkinliklerin sokaklara da taşması dileği ile..

Yorum Gönder

0 Yorumlar