Evim Sensin Filmi 2012 Bir Kore Çakması!!!(Duygusal-Dram)


Filmi dün eşimle izledik.Hayatımda izlediğim en duygusal filmdi.Hiçbir filmde ağlamayan ben,gözümden akan damlalara engel olamadım.Hatta bir ara sinemada arkamdan hıçkırıklarla ağlayan bayan sesleri duydum.Film bitip,ışıklar açılınca inanır mısınız çoğu kişinin elinde mendil vardı.İnanılmaz duygusaldı.Özcan Deniz ve Fahriye Evcen'in performansları çok iyiydi.

Filmde Mimar bir adamın kızını canlandırıyordu Fahriye.Özcan Deniz ise bu kızın babasının inşaatında çalışan bir işçiydi.Bu karakterler birbirlerine aşık olurlar.Kısa süre sonra evlenirler.İşte bu evliliğin ardından duygusal darbeler gelmeye başlar.Kızın hastalığı ortaya çıkar.Dünyada çok az kişide görünen bir tanı konur.Sonrası ise tam bir duygusallık abidesi.

ÇOK KIZDIM:Tamam kardeşim film yapmışsınız güzel duygusal ama neden Orijinal olamıyorsunuz?Çakma senaryolarla karşımıza çıkıp neden milleti kandırmaya çalışıyorsunuz?Film a Moment to Remember (Hatırlanacak Bir Anı) Filminin çakması.Çoğu replik bire bir aynı.Hele bazı sahneler deli etti beni.Allahtan filmi izlemeden önce bu Kore filmini izlemedim.Yoksa çıkıp giderdim.

Özgün olun arkadaş.Çakmalar sadece asıllarını yaşatır bunu UNUTMAYIN!!!!



Yorum Gönder

30 Yorumlar

  1. Aynen öyle.Eğer senaryo özgün olsaydı yere göğe sığrımazdım bu filmi.Çakma olunca sinir yaptım evet.Yine de güzeldi,bunu inkar edememem..

    YanıtlaSil
  2. en azından orjinal bu , onlardan bizden çaldılar demediler, :)Ben izlemedim gerçi ikisini de ama çok anlatılıyor şu arada izlesem mi bilemedim şimdi...

    YanıtlaSil
  3. Duygusal filmleri seviyorsanız,kaçırmamanız gerekir diyebilirim.

    YanıtlaSil
  4. Ben sinemada daha koşturmalı, vurdulu, kırdılı filmlerden hoşlanıyorum.
    O yüzden bu filme gitmeyi düşünmüyorum. Ama ilk yorumlar güzel.

    Size de iyi seyirler :)

    YanıtlaSil
  5. Fragmanı izlerken sahneler bana tanıdık gelmişti. Hatırlanacak Bir Anı'yı ben izlemiştim.

    YanıtlaSil
  6. a moment to remembere a bayılmıştım daha bu filmin fragmanını izler izlemez farkettim ordan ç-alındığını :) özcan deniz ilk başta söylemedi sonradan ortaya çıkınca uyarlama senaryo dedi özgün olsak keşke biraz ...

    YanıtlaSil
  7. Bende merak ediyorum filmi teşekkürler.
    gitmek lazım.

    YanıtlaSil
  8. Aynen öyleee. Ben de 2009 dan beri ilgileniyorum koreyle. Ancak bu yıl psy sayesinde gündeme geldi. Bir de bu çakma film. Sanrım holywood dan bile daha etkili bi sinemaları ve senaryoları var bana göre öyle olduğu kesin. Türk yapımı da duygusal ama hiçbirşey gerçeğiyle aynı değerde olmuyor. Bende size bir film öneriyorum yine böyle duygusal ve güney kore yapımı: A Millionaire’s First Love

    YanıtlaSil
  9. Bu filmi izlemedim ama A Moment To Remember yani filmin orjinali çok başkaydı,o yüzden izlesem de sevemem gibi geliyor.

    YanıtlaSil
  10. @Pembe Deniz:Güzel filmdi,çakma olmasının dışında:)
    @Bahar:O zaman bunu izleme derim):

    @Nur Bojuk:Türk Milletinin gözünden kaçmaz ama değil mi:)

    YanıtlaSil
  11. ooo çok sinir yapmışsın :D
    a walk to remember o kore yapımı dediğin :D ben izlemiş ve çok ağlamıştım.hmmm gidicem diyordum ama daha önce de duymuştm çakma filan diye o bakımdan kararsızım...

    YanıtlaSil
  12. @Bir kase Lezzet:Ben teşekkür ederim,sevgiler...

    @Şevval:Öneri için teşekkürler.Notumu aldım.Bahsettiğiniz gibi Asyalılar duygusal filmlerde epey iyi..

    @cyrstalll:Siz de haklısınız.

    YanıtlaSil
  13. I.r.em.c.e :Sen yine de izle derim.Birşey kaybetmezsin:)

    YanıtlaSil
  14. ister çalntı ister orjinal duygusal ya ben izlerim :))
    çalıntı olmamasını isterdik oysa, bir dahaki sefere artık =)

    YanıtlaSil
  15. orijinalinde ağlamamıştım ama bunda ağladım işte.
    :)

    YanıtlaSil
  16. Orijinalini izlemedim ama bunda gözümden damlalar aktı be:)

    YanıtlaSil
  17. SELAM,
    BİR KİTAP SEVER OLARAK BLOĞUNU BEĞENDİM BENİM SEVDİĞİM TARZDAN HOŞLANMAN VE YORUMLAR YAPMAN GERÇEKTEN HOŞ (BU ARADA KİTAPLIĞINDAKİ ÇOĞU KİTAP BENDEDE MEVCUT BENDENMİ YÜRÜTTÜN MERAK EDİYORUM GİDİP KİTAPLARI KONTROL EDEYİM:)İŞİN ESPRİSİ BİR YANA YORUMLARINA DEVAM ETMEN DİLEĞİYLE...

    YanıtlaSil
  18. Değerli yorumunuz ve bloğu beğenmenize sevindim.Ancak kitaplığımdaki o kitaplardan eser kalmadı.Onları okumuştum ve okudukdarımı gönderdim.Yerlerine okumadığım kitapları doldurdum.Yakında kitaplığımı da güncellerim.Polisiye-gerilim kitapları benim vazgeçilmezlerimdendir:)

    YanıtlaSil
  19. Bende izledim bu filmi çokta ağladım :) ama senaryonun çalıntı olduğunu bilmiyordum. Deep'in blogunda bir arkadaş yazmıştı, şimdi o filmi bulup izlicem.

    YanıtlaSil
  20. Bahsettiğiniz film bu:a Moment to Remember (Hatırlanacak Bir Anı)

    YanıtlaSil
  21. Selam,
    polisiye tutkunu olarak sitede simon beckett in kitap yorumlarını göremedim senin gibi polisiye tutkunu birisinin simon becketti atladığını düşünmüyorum yoksa atladınmı:(şu anda ben yazarın ilk kitabını okuyorum gerçekten çok iyi(ölümün kimyası )..hep senden tavsiye almayalım bu kezde siteni ziyaret eden biri olarak ben sana bir kitap tavsiye edeyim..Espri bir yana okumadıysan tavsiye ederim gerçekten çok iyi..

    YanıtlaSil
  22. İnanırmısın bu yazarı ilk defa duyuyorum.Evet bir polisiye tutkunuyum ve bu anlamda bana tavsiyede bulunduğun için çok teşekkür ederim.Hemen bunu listeye aldım.Kısa süre sonra okunmuş bil:)Bu aralar Nora Roberts kitapları okuyorum.Oda çok güzel yazıyor polisiye.Yakında onları da paylaşırım..

    YanıtlaSil
  23. selam,
    Bende simon beckettin 3 kitabıda var zaten 4 üncü kitabı daha yeni piyasaya çıkacakmış onuda alacağım ancak ben daha birinci kitabın yarısındayım maalesef zaman konusunda sıkıntı yaşıyorum 24 saat bana yetmiyor..Şu anda okunmamış 65 in üzerinde kitap var elimde yavaş yavaş okuyacağım artık ama bir taraftanda almaya devam ediyorum nora robertsi tavsiye ettin artık onun kitaplarınada bi bakacağım ancak senden ricam en beğendiğin kitaplarının isimlerini yazarsan ona göre alayım...

    YanıtlaSil
  24. Yaklaşım 15 kitabını aldım onun ama şuan villayı okuyorum ve güzel akıyor roman.Diğerlerini bende okumadım ama methini çok duyduğum için gördüğüm kitaplarını aldım:)

    YanıtlaSil
  25. sende bir sorun var o zaman doktora görünn

    YanıtlaSil
  26. uyarlama falan değil resmen aynısı ben de çok sinirlendim şimdi bu filmi izleyince bereket para vermedim bu filme..

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..