Güzel Bir Mim Daha:)


Yine güzel bir mimle karşınızdayım:) Sağolsun Kan ve Küller beni mimlemiş.Arkadaş blog dünyasında yeni olmasına rağmen kendisini çok başarılı buluyorum.Yazılarını büyük özen ve titizlikle hazırlayan kardeşime uzun bloglamalar diliyorum ve mime geçiyorum:)

1)En son okuduğun kitap?

Daha yeni bitti,çok taze bir kitap:)Birazdan yorumlayacağım.Ayşe Kulin Veda (Esir Şehirde Bir Konak) adlı biyografik romanı okudum.Son derece başarılı buluyorum Ayşe Kulin'i.Yeri çok ayrı bir yazarımızdır.


2)En son izlediğin film?

Gözetleme Kulesi adlı filmi izlemiş ve beğenmiştim.Sonu tatmin etmese de film izlenmeli diye düşünüyorum.Şu yazımda bahsetmiştim filmden.


3)Siyah mı, Beyaz mı?

Ben genelde siyahı tercih edenlerdenim:)Beyazı da severim ama siyah daha ağır basıyor benim için:)


4)Tiyatro mu, Sinema mı?

Aslında ikisinin yeri de çok ayrı ancak ben tiyatro izlemeyi daha çok seviyorum.Gerçi tiyatro izlemeyeli epey oldu.Maalesef şuan doğu görevimi küçük bir ilçede yaptığım için bu tür imkan hiç olmuyor neredeyse.


5)Mesaj mı, aramak mı?

Mesajla uğraşmayı hiç sevmem direk ararım:)Meslek icabı artık aramak alışkanlık oldu.Her an aranabiliyoruz yada biz arayabiliyoruz:)


6)Hep olmasını istediğin hayalin?

Kan ve Küller'in hayali de benim hayalimle aynıymış:)Bu zamana kadar hep okudum,okumaya devam edeceğim Rabbim izin verdikçe.Ancak bir gün bende kitap çıkarırsam çok mutlu olacağım.Kütüphanemde kendi kitabım bulunsa hiç fena olmazdı:)


7)Gelecekte kendin için ne düşlersin?

Hayırlısı ne olursa o olsun.Ben bu saatten sonra kendimden çok eşim ve oğlum için birşeyler düşlerim dersem yalan olmaz.


8)Burası olmasa hangi ülkede yaşamak isterdin? Neden?

Amerika dersem çok mu abartmış olurum acaba:)Popüler kültürün etkisi altına mı girdim ne:)Ama İtalya'yı da çok merak ediyorum.Özellikle Roma'yı:)




9)Bloğuma 10 üzerinden kaç verirsin? Devamlılığı için tavsiyen ne olur?

Bloglara pek puan verme taraftarı değilim.İçinde faydalı bilgi olan ve içerikleri doyurucu olan her bloğa sempatik olarak yaklaşırım.Senin bloğunu da başarılı buluyorum kardeşim.Devamlılığı için yazmaktan yorulmaman benim sana tavsiyem.Nitekim çoğu blogger büyük heveslerle bloğunu açar.Bloğunun çok izlenmesini ve okunmasını ister.İlk başlarda üyelerinin çok olmasını ister.Ancak zamanla bloğunda soğuyanlar oldu ve bloglarını bıraktılar.Sana tavsiyem bloğunu ihmal etme,yoğun olsan da arada yaz,bloğunu terk etme.Büyük hayaller kurmadan sabırla yazmaya devam edersen karşılığını alacağını düşünüyorum..

Her zamanki gibi yapmak isteyen bütün blogger arkadaşlarım bu mimi üzerine alınsın lütfen:)

Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. Cok keyifli bir mim olmus :) umarım hayalin gerçekleşir :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel yorumların için ayrıca teşekkür ederim. Söylediklerini dikkate alacağım. İlgim ve dikkatimin dağılacağı gelişmeler olmadığı müddetçe blog yazılarına devam ederim. Yazarlık hayali çoğu bloggerda ucundan var sanırım. Güzel olur birbirimizin kitaplarını okuyup fikir belirtmek. Belki bir gün gerçekleşir.

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel bir mim olmuş, ben de yapsam fena olmaz aslında. :)

    YanıtlaSil
  4. güzel bir mim olmuş.. face, instagramdan sonra bloglar biraz etkisini yitirdi gibi.. Ama benim için çok kıymetli hala blogum..

    YanıtlaSil
  5. @EMİNE ÖZTÜRK
    Maalesef sosyal medya çoğu şeyin önüne geçti ancak benim için bloğum sosyal medyadan daha önemli:)

    YanıtlaSil
  6. gözetleme kulesi çok sevmiştim yaaa. meslek gereği diyosun hehe :) mesaj çekmez tabii senin meslektekiler tabii :)

    YanıtlaSil
  7. evet ben de bu mimi paslamıştım , bazen hatta çoğu zaman atlayabiliyorum sevdiğim bloggerların postlarını , üzgünüm:(

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..