Tess Gerritsen-Gece Nöbeti



Bir yanda büyük şehir hastanelerinin baş döndürücü kalabalığında kazanılan deneyim ve başarılar; diğer yanda küçük bir kasabanın acil servisinde, mezarlık vardiyası da denen sakin gece nöbetleri.

Bir yanda gece yarısı anlaşılamayan bir nedenle hastaneye bırakıldıktan sonra kaybolan yaşlı bir adam; diğer yanda her şeyden habersiz, patlamaya hazır birer saatli bomba gibi sokaklarda dolaşan kadınlar.

Bir yanda bakıma muhtaç yaşlı bir anne, mutsuz bir kızkardeş ve parçalanmak üzere olan bir aile;diğer yanda kuşkular üzerine kurulu, kaçamak bir aşk.

Ve hepsinin ortasında tek başına bir kadın doktor: Toby Harper. Başta mesleki itibarını kurtarmak için giriştiği onur mücadelesi, bir süre sonra karanlık güçlerin de dahil olmasıyla, ölümcül bir kedi fare oyununa dönüşüyor. Kayıp bir hastanın peşinde, kendisini tehlikenin tam ortasında bulan Toby Harper’ın heyecan dolu hikâyesi beklenmedik sonuyla kanınızı donduracak.

“Yılın en heyecan verici romanlarından biri. Son derece inandırıcı ve canlı, aklınızdan çıkaramayacağınız bir kitap.” Publishers Weekly









Yorum Gönder

13 Yorumlar

  1. Meraba az önce kitabın içeriğini okudum ve ilgimi çekti.Uzun bir süredir de Tess Gerritsen okumak istiyordum ve size bir sorıyım dedim.Sizce ilk defa Tess Gerritsen okuyacak birisi olarak hangisiyle başlamalıyım? Açıkçası 'Gece Nöbeti' ilgimi çekti ama ben yinede sormak istedim.Umarım yanlış bi yere konu açmamışımdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle hoşgeldiniz.Bence Maura-İsles serilerinden başlarsanız iyi olur.Yani şu sırayı takip edin derim:
      1-Cerrah
      2-Çırak
      3-İkiz bedenler
      4-Günahkar
      5-Siliniş
      Ama çok daha bağımısız bir eser derseniz ruh koleksiyoncusu ya da Kangölünü okuyabilirsiniz.Bu arada gece nöbetini bende okumadığım için yorum yapamayacağım malesef:(.Okuduktan sonra yorumumu yazarım.Bunu internetten alıntı yapmıştım...

      Sil
  2. Sanırım sırasını verdiğiniz kitapların hepsi bi serinin kitapları.Açıkçacı şu aralar bi seri okumak yerine tek olan kitapları okumak istiyorum.Ama yorumunuz için teşekkür ederim.Bugün 'Gece Nöbeti' ni okumuş olan bir arkadaşıma kitap hakkındaki görüşünü sordum ve oda iyi bi kitap demişti.O yüzden bende sanırım 'Gece Nöbeti' ile başlayacağım Tess Gerritsen okumaya.Tekrardan teşekkür ederim önerileriniz için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bunlar normal bir seri değil sadece içerisinde Rizzoli ve İsles olduğu için seri deniliyor.Sadece cerrah ve çırak seri.Diğer kitaplar birbirinden bağımsız.Ruh koleksiyoncusu da güzeldir bak...

      Sil
    2. Evet abi ruh koleksiyoncusu çok güzel kitap

      Sil
  3. Anladım o zaman ben Gece Nöbeti'ni okuduktan sonra diğer kitaplarınada bakarım.Bu yazarın kitapları hoşuma gitmeye başladı açıkçası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boşuna tıbbi gerilimin kraliçesi demiyoruz.Polisiue-gerilimin kraliçesi Tami Hoag'ında çok sağlam romanları var bak.Psikopat mesela on numara:)

      Sil
  4. Peki teşekkür ederim önerilerin için tekrardan. :D

    YanıtlaSil
  5. bunlar serı canım okumaya basladnmı bılmıorum ama basladıgında bagımlısı olabılırsn harıka yazıo ama gunahkar ıkız bedenlerdn once gelıo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rizzoli isles serilerinin neredeyse tamamını okudum ama bu kitabı henüz okumadım...

      Sil
  6. Abi sana göre içinde sadece karakter olarak rizzoli-isles'in olduğu kitaplardan hangisini ilk olmalıyım.Hangisi sana güzel geldi.(Cerrah,çırak,ruh koleksiyoncusu,hasat vb.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk Cerrahla başla kardeşim.Daha sonra çırakla devam edip seriyi tamamla;)

      Sil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..