Tess Gerritsen-Hasat

Küçük bir kasabada doğmasina ve yoksul bir aileden gelmesine karsin, Abby DiMatteo koleji bitirir ve tıp fakültesine girer. Elde ettiği her başari onu daha yükseğe çıkma konusunda kamçilar. Tıp fakültesinin cerrahi bölümündeki ikinci yılındayken, hastanenin kalp nakli takımına güçlü bir aday olarak gösterilir.

Fakat Abby önemli bir karar vererek yükselmekte olan kariyerini tehlikeye atar. Bir araba kazasinda ölen birinin saglikli kalbi, kirk alti yasinda zengin bir hasta olan Nin Voss'a nakledilmek üzeredir. Fakat bashekim Vivian Chao ve Abby, bu kalbi on yedi yasindaki baska bir genç hastaya nakletmek için plan kurarlar. Bu büyük tepkilere neden olur, fakat sonunda Nina için de bir kalp bulunur.

Abby bu arada korkunç bir gerçegi ögrenir. Hastanedeki organ bağışı belgelerinde oynama yapıldığını görür ve hastane yönetiminin sessiz kalma çağrılarına kulak asmayarak isin iç yüzünü öğrenmeye girişir.


"Hasat, hızlı ve gerilim dolu bir roman ve Tess Gerritsen gerçek bir yazar."
-Michael Palmer-

"Hasat son günlerde okuduğum, adli tıp konusunda yazılmış en iyi gerilim romanı"
-James Patterson-

"Hasat bir neşterin keskin ucu kadar gerilim dolu. Bir solukta okuyacaksınız.
-Tam Hoag-

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. herhalde satmazsınız bu kitabı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kitap hiçbir yerde yok malesef.Zamanında kez yanlış basılmış ve toplanmış.İnanılmaz derecede aradım bu kitabı ama yok:(

      Sil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..