Tess Gerritsen-Kan Gölü (Tıbbi Gerilim)

Bir göl var çok uzaklarda o göl bizim gölümüz:) Ah be Tess abla ne yaptın sen ya.İlk defa bir Tess Gerritsen romanından hoşlanmadım hayret.Bu romanın sonu beni hayal kırıklığına uğratmıştı.Sonuna kadar iyiydi ama en sonu tam bir fiyaskoydu.Şöyle bir özetleyelim o zaman:
Dr Claire Elliot oğlu Noah ile yaşamaktadır.Noah'ın babası ölmüştür. Çocuk bu acılardan kurtulsun  ve şehrin tehlikelerinden uzak dursun diye annesi Tranquility adında sessiz sakin bir kasabaya taşınma kararı alır.Kasaba da büyük bir göl vardır.Yazın turistleri çeken bir doğa harikasıdır.Kış gelir.Herşey sessiz sakin ilerlerken hastahaneye ortalığı dehşete düşüren bir haber gelir.Bir çocuk sinir krizi de denilebilecek bir nöbet geçirir ve katliam yapar.Ve bu cinayetler silsilesi kasabaya bir karabasan gibi çöker.Dr Claire bu anlamda bir araştırma yapar ve aynı tür olayların yaklaşık 52 sene öncede cereyan ettiğini anlar.Ama bütün bunların sebebi nedir?

Claire ve oğlu Noah'ın hayatı tehlikededir.Acaba bütün bu kötülüklerin kaynağı nedir?

Tess Gerritsen'in diğer kitaplarını söyleyecek lafım yok.Herzaman olumlu eleştri yapacak halimiz yok ya neyse onu yazar geçeriz:)

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Benim anlamadığım neden sonunu böyle cuk diye söylendiği! Nasıl bir blog yazarısınız hiç anlamıyorum! Spoiler diye birşey var bilmem farkında mısınız!

    YanıtlaSil
  2. @Adsız
    Blog yazaarlığına ilk başladığım zamanlarda dikkat etmemişim.Uyarınız için sağolun.Spoilerın ne olduğunu biliyorum elbette:)

    YanıtlaSil
  3. Güzel yazmıssın ama sonunu yazmasaydın iyiydi ama olsun ben yinede okurum :)))

    YanıtlaSil
  4. @Lara Şirin
    Haklısınız.Aslında bloğu ilk açtığım zamanlarda yapmışım paylaşımı.Acemilik başa bela gerçekten:)

    YanıtlaSil
  5. Sanırım Tess Heroes'u izlemiş :) Claire, Noah...

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..