Tess Gerritsen-Siliniş (Tıbbi Gerilim)


Tess bu sefer daha değişik bir konuya değinmiş.Evden kaçan umut dolu kızların körpe bedenlerinin nasıl sunuşa çıkarıldığını gözler önüne seriyor.Bir fuhuş çetesinin batağına düşen insanların amansız mücadelesi konu alınıyor bu eserde.Hayatta kalma mücadelesi veren çok güçlü karakterler var bu romanda.

Ölü diye morga getirilip de canlanan ve güvenlik görevlisini öldüren ardından herkesi rehin alan Olena'nın amansız mücadelesi.Rehin alma esnasında ona çok güçlü bir adam yardım edecektir.Eski bir askerdir o.Neden insanları rehin almışlardır ve amaçları nedir?Yalnız çok ilginç bir durum var ki kahramanımız Jane Rizzoli de bu rehineler arasındadır.Hamile olan Rizzoli doğum yapmak için hastaneye yatar ama gelin görün ki herkes esir alınmıştır.Kaderin cilvesi işte,ne zaman başımıza birşey geleceğini bilemeyiz değilmi:).Acılar içinde inleyen Rizzoli bakalım doğum yapıp,kurtulabilecek mi?Bu haberi duyan kocası Gabriel ne yapacak?Araştırdıklarında durumun basit bir rehine krizi olmadığını anlarlar.Olay çok daha karmaşık bir o kadar da eskiye dayanmaktadır.


Yine harika bir gerilim.Müthiş bir rehine kurtarma operasyonu.Film tadında okuyabileceğiniz bu romanı şiddetle tavsiye ediyorum.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. kan gölü hariç okuduğum tüm kitaplarını bir nefeste derler ya aynı o şekilde okudum.Kan Gölü de onların hatırına gitti :)

    YanıtlaSil
  2. @Adsız
    Katılıyorum,Kan Gölü biraz vasat kaldı:)

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..