Hediyelerim Geldi,Teşekkürler Mavi Umut!


Bir süre önce sevgili mavi umutun bloğunda düzenlemiş olduğu çekilişe katılmıştım.Ve çekilişi ben kazandım.İlk defa şans bana güldü:) Aslında daha önce alacaktım hediyeleri ama ben şehir dışındaydım o yüzden dün alabildim.Bu arada bu güzel hediyeler için mavi umut'a çok teşekkür ediyorum.Hediyelerin hepsi birbirinden güzel.Eşimin de sevgileri var sana.Çerçeve ve kolye asacağı için ayrıca teşekkür ediyor.Türk kahvesini de çok severiz hani:)Kitap ayracı da çok tatlıymış.Bütün hediyelerin çok güzel tekrar teşekkürler bu güzel hediyelerin için.Ayrıca kartpostalın arkasına not yazma gibi bir nezaket gösterdiğin için çok sağol.Ahmet Ümit okumayı düşünüyordum ne zamandır.Nasip bugüneymiş,sevgiler...

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Ne güzelll keyifli okumalar ve içmeler. :))

    YanıtlaSil
  2. hediye kelimesini gördüm damladım hemen böylede bir insanım he he :) şaka bir yana keyifini çıkar hediyelerin bende hikarunun blogunda kazanmıştım ingilizce kitap yollamıştı bana abd den çok mutlu oluyor insan :)

    YanıtlaSil
  3. elinize ulaşmasına çok sevindim.
    keyifli günlerde okuyun inşallah. eşinize de çok selamlarımı iletin,kahvelerinizi yudumlarken tebessüm ettirebilirsem ne mutlu:)
    bu arada aynı anda 2 adet patasana farklı yerlere yol almıştı(diğeride yangelyatüniversitesi bloguna).ve bu acayip hoştu benim için..
    umarım ahmet ümit severlerden olursunuz:)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldum bile merak etme.Çok sağlam yazıyor Ahmet Ümit.Tebessüm emin ol ediyoruz.Herşey için tekrar teşekkürler..

      Sil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..