Kitaba Koş Etkinliği



Uzun zaman oldu yine bir şey paylaşmayalı.Şöyle güzel bir haberle silkinelim o halde:)Gerçi birkaç gün olmuş bu etkinlik ama paylaşmadan edemedim bu güzel haberi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve Atletizm Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun destek verdiği "Kitaba Koş" etkinliği güzel görüntülerle biz kitap severleri mutlu etti.

Etkinlik öncesinde kısa bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Asla unutmuyoruz ki kitaplar medeniyet kurmanın yoludur. Medeniyetleri çağ atlatan ancak ve ancak kitaplardır.Kitapsız bir medeniyet düşünemiyoruz. Onun için bugün kitaba dikkat çekmek okumanın önemini arttırmak için kitaba koşuyoruz. Ben Türkiye'de ilk defa böyle bir etkinliği sizlerle birlikte yapıyoruz. Tüm katılan kardeşlerime ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan çok doğru söylemiş gerçekten.Ortada bir medeniyet varsa orada muhakkak bir kitap vardır,bir tarih vardır,bir yazar vardır.Medeniyetleri geliştirmenin en iyi yolu da bol kitap okumaktır ve nesillere bu alışkanlığı aktarmaktır elbette.

Koşu sonrası kitap kazanmakta ayrı bir güzellik olsa gerek:) O halde kitaplara koşmaya devam:)

Yorum Gönder

4 Yorumlar

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..