Beni tanımak istermisin? Güzel bir Mim:)

Aslında mimlerle aram hiç iyi değildir.Bunu bloğumu takip eden herkes bilir zaten.Ancak Siyah Kuğu mimlediği için onu kıramadım ve mimi cevaplıyorum:)Ancak bazı sorular erkekler için değil:)

BEN KİMİM?

Kitap okumayı,film izlemeyi,futbol ve basketbol oynamayı seven bir faniyim:)İşten güçten zaman buldukça kitap okumaya çalışıyorum (Gerçi Polis olunca boş vakit bulmak çok zor oluyor o ayrı mesele:)

Yaşadığım onca olay bana çok fazla tecrübe kazandırdı.İnsan sarrafı oldum diyebilirim bu anlamda.İnsanların menfaatleri uğrunda nasıl küçüldüklerini görmek insanı üzüyor tabi.Bir de insanı tanımanın  en iyi yolu ona rütbe vermektir derlerdi de inanmazdım.Mesleğim gereği bunu da görünce şok oldum.Abi diye geçindiğimiz insanların rütbe alınca ne hale geldiğini görünce insanlıktan utanmıştım..

BLOĞUMUN ADI NEREDEN GELİYOR?

Aslında bunun bir öyküsü yok.Blog açmaya karar verdiğimde isim bulmak zor oldu.Çünkü düşündüğüm isimlerin hep sahipleri vardı:) Kitap bir Cumhuriyettir sloganından yola çıkarak bu ismi uygun gördük.Daha doğrusu eşim düşünmüştü bu ismi:)

BLOG AÇMAYA NASIL KARAR VERDİN?

Bir anda karar verdim diyebilirim.Aslında amacım blog açmak değildi.Okuduğum kitapları unutmamak adına not tutuyordum.Bunu da sanal aleme aktarmaya karar verdim.Böyle olunca bloğum açılmış oldu.Daha sonra anladım ki çok iyi düşünmüşüm bunu.Gelen tepkiler güzel olunca devam ettim ben de:)

KİŞİLİĞİM

Çok sakin bir kişiliğim vardır.Olaylar karşısında soğuk kanlı kalmam bundan ileri geliyor sanırım.Kolay kolay sinirlenmem ama sinirlenirsem fena olurum:) Yalandan nefret ederim ki gözümün içine baka baka yalan söyleyen insanlardan ölesiye nefret ederim.Maalesef menfaat uğruna bu tür yalanlarla çok karşılaştım.İki yüzlü insanlardan da nefret ederim.İnsanlara yardım etmeyi çok severim.

HOŞLANDIKLARIM

Valla ne yalan söyleyim eşimin yaptığı yemeklerden çok hoşlanırım:)

HOŞLANMADIKLARIM

Aslında yukarıda da belirtmiştim.Yalan ve ikiyüzlülükten hiç hoşlanmam.Kaypak insanlardan nefret ederim:)

ÇANTAMDA OLMAZSA OLMAZIM

Bu soru bayanlara hitap ettiği için es geçiyorum:)

EN SON OKUDUĞUM KİTAP

Halit Ertuğrul-Aysel

KİMLERİ MİMLİYORUM

Bloğumu takip eden ve bu mimi yapmak isteyen herkese gelsin:)


Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. Çok yolunda sorular ve harika ve yerinde cevaplar. Kafa yapımız neredeyse aynı diyebilirim. Mim konusunda bende biraz takıntılıyım ve bu yüzden mim mevzusuna katılmıyorum ama cevaplarınızı severek okudum. Nice yıllar daha inşallah blog yazmaya devam edersiniz.

    YanıtlaSil
  2. @Selim Örs
    İnşallah kardeşim.Mim konusunda aslında yayınlamıyorum ama severek takip ettiğim arkadaşlarım mim var deyince onları da kıramıyorum maalesef:)

    YanıtlaSil
  3. ben kimim ikinci paragraf kişiliğim ve hoşlandıklarımı çok sevdim. evet sölediklerin bence de sana çok uygun.
    :)

    YanıtlaSil
  4. Daha önce de yazacaktım ama vazgeçmiştim: bir polisin kitap okuyor olması ve böyle bir blogu olması, kafamdaki polis şablonuna epey tersti :)

    YanıtlaSil
  5. @N.Narda
    Aslında sadece mesleki olarak değil toplumca maalesef çok az kitap okuyoruz.Diğer yandan aklınızdaki imaja ters gelebilir.Görev başında beni kitap okurken görenlerde şaşırmıyor değil:)

    YanıtlaSil
  6. Ama bazı soruları örgüm cevaplayacaktı:))) mesela çanta bölümünü .. olabilirdi:)))
    slında bende cevaplamıyorum ama mim çok g üzel geldi bana tam tanıma ve tanışma fırsatı gibi bir şey oldu mesela ben bloğunun ismini örgümün taktığını bilmiyordum:) teşekkürler kırmadığın için çok güzel cevaplar.

    YanıtlaSil
  7. Ben kimim sorusuna verdiğin cevapları aşırı samimi buldum. :)Bide "polis" kısmını okuyunca bi tırstım. Neyse gazı yemeden ben kaçar amirim :).

    YanıtlaSil
  8. @İlk İnsan
    Merak etme bol biber gazı sıkanlardan değilim:)Hoşegeldin..

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..