Everest Yayınları'nın Düzenlemiş Olduğu İlk Roman Yarışması Başlamıştır..



2006 yılından bu yana Everest Yayınlarının düzenlemiş olduğu İlk Roman Yarışmasına başvurular başlamıştır.Edebiyatımıza yeni yazarlar kazandırma amacında olan yarışmaya sizler de katılabilirsiniz.Katılacak adaylara bol şanslar dileriz..

Cemil Kavukçu, Semih Gümüş, Müge İplikçi, Erendiz Atasü ve İnci Aral’dan oluşan seçici kurulun kararı Eylül 2015’te basın yoluyla açıklanacak.

İşte katılmak için gerekli koşullar:

– Daha önce hiçbir edebi türde kitabı yayımlanmamış yazarların ilk romanlarıyla katılabilecekleri yarışmada yaş sınırı yoktur.

– Yarışmaya katılacak kitaplar, daha önce başka bir yarışmada ödül almamış olmalıdır.

– Yarışmaya gönderilecek roman dosyaları, bilgisayarda, A4 boyutunda dosya kâğıdına 12 puntoyla ve bir buçuk satır aralığıyla yazılıp, altı nüsha çoğaltılmış olmalıdır. Bu standart dışında kalan dosyalar değerlendirilmeyecektir. Ayrıca her nüshaya, romanın CD veya disket kopyası ile katılımcının özgeçmişi eklenmelidir.

– Yarışmacılar, yarışmaya tek bir eserle katılabilir.

– Yarışmaya katılmak isteyenlerin dosyalarıyla beraber ayrı bir zarfla kısa yaşamöykülerini, posta ve e-posta adreslerini, telefon numaralarını içeren bilgileri Everest Yayınları, Ticarethane Sok. No: 15 Cağaloğlu-İstanbul adresine APS, kargo veya kuryeyle göndermeleri gerekmektedir.

– Yarışmaya son katılım tarihi 15 Haziran 2015’tir.

– Yarışma sonucu Eylül 2015’de basın yoluyla açıklanacaktır.

– Ödülü alan roman dosyası ekim ayı içinde Everest Yayınları’nca kitaplaştırılacaktır.

– Ödül tutarı 3 bin TL’dir.

– Yarışmada birinci olan romanın beş yıllık telif hakkı yayınevine ait olacaktır.

–– Yarışmaya gönderilen dosyalar iade edilmeyecektir.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. @deniz derin
    İnan bana roman yazmak isteyen insanlar çok uğraşır.Onlar için bulunmaz nimet bence.İlerde nasip olursa bende yazacağım bir roman:)

    YanıtlaSil
  2. everest severim ben :) roman yazmam ama roman bi kere okuyup atılıyo kenara yaaa :) ben hep okunsun isterip açıp açıp :)

    YanıtlaSil
  3. @deeptone
    Yazarsın sen yazarsın,bilirim seni:):)

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..