Stephen King-Sadist



Stephen King'den yine hayal sınırlarını zorlayan müthiş bir eser.Her zaman söylemişimdir bu adamın hayal dünyasına bayılıyorum:)Adam iki karakter ile köhne bir evde bu kadar mı gerilim yaratabilir.

Kitap isminin hakkını sonuna kadar vermiş.Tam bir sadist kadın ve kadının işkencelerine maruz kalan bir yazar.Ama işkenceler öyle böyle değil:) Neyse daha fazla detaya girmeyelim:)

Konusu ise;

Paul Sheldon adında bir yazar vardır.Çok satanlar listesinde yer alan Misery adlı romanın yazarıdır.Soğuk bir kış gününde ormanlık bir alanda kaza yapar.Bu kazadan onu ölmek üzereyken Annie Wiles adında eski bir hemşire kurtarır.Annie Paul'u doktora götürmek yerine kendi evine götürür.Eski hemşire olmasının vermiş olduğu güvenle Paul'u tedavi etmeye başlar.Ancak Annie masum bir hemşire değildir.Hemşire de meğer ne yetenekler varmış arkadaş.Sadistlikte cabası:)

Annie aslında Paul'un bir numaralı hayranlarından biridir.Bütün kitaplarını okumuştur.Annie taslak olan Paul'un fast cars adlı romanını okur.Roman taslak haldedir ve tamamlanmamıştır.Ancak romanda istediğini bulamayan Annie Paul'u suçlamaya başlar.Ona işkenceler eder.Zaten psikopat bir kadındır.Evde çok tuhaf davranışlar sergilemeye başlar.Paul'un hayatı artık tehlikededir.Acı içinde olan Paul'a ilaçlarını vermeyi keser.

Bakalım Paul hayatını kurtarabilecek mi?Yoksa başka bir roman yazmaya mı zorlanacak?Heyecan,gerilim,aksiyon dolu harika bir roman olmuş.Şiddetle tavsiye ederim.






Yorum Gönder

19 Yorumlar

  1. Hala Stephen King okumamış olmama şaşırıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir an önce bir kitabını oku,mesela bu kitap.Emin ol pişman olmayacaksın:)

      Sil
  2. Sadist'i de en kısa sürede okumam gerekiyor öyleyse!
    Ben de Stephen King'e hastayım:)

    YanıtlaSil
  3. King'in doğa üstü öğeler içermeyen ve yine de terör estirdiği kitaplarından biridir çok heyecanla okumuştum bunu..

    YanıtlaSil
  4. heeey bunun filmini izleseneee çok iyiiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmini de izledim deep,gayet güzel
      Psikopat kadın bir acayip:)

      Sil
  5. Sadece cep Kitabı'nı okudum sonra da dıger kitaplarını okumayaTövbe ettim. Akıcı üslubu guzel yaratıcı ama ben kaldıramıyorum korku gerilimi. belki ileride bu yanım törpülenirse gerilim Alanında okumaya değer yazarlardan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stephen King'in yeri çok ayrıdır.Cep kitabı pek hoşuma gitmemişti:)

      Sil
  6. Stephen King çok güzel bir yazar, Dan Brown da öyle :)
    Yorumun için teşekkürler, okuyacağım en yakın zamanda :))

    YanıtlaSil
  7. King'i sevip sevmediğim konusunda hala kararsızım :D Bazı kitaplarında yazara bayılıyorum diyorum, bazılarında ise hoşlanmıyorum. Ardından hoşlanmadığım kitaplarını da seviyormuşum gibi geliyor ama göz gezdirince yine sevmiyorum :D Acayip bir döngü içindeyim :D
    Bu kitabı da aklımda bulunsun, okuyunca, umarım, döngüye sebep olmaz :D

    YanıtlaSil
  8. Merhaba
    Sadist mükemmel bir kitap. O gerilimi her sayfasında size yaşatarak, okuma isteğini sürekli kamçılaması ayrı bir güzel. Bende genelde hiç okumamışlara bu kitabı tavsiye ediyorum. Şok tedavisi :)

    YanıtlaSil
  9. İlk okuduğum Stephen King romanıydı. Ve galiba en iyisiydi. :)
    Korkusu gerçekten çok yüksek bir kitap.

    YanıtlaSil
  10. Gerilim.
    Galiba en doğru kelime bu, Sadist için.

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..