Bir Güzel Etkinlik Haberi de Adıyaman'dan Geldi!!



Zaman zaman bloğumda bu tarz güzel haberleri yayınlamayı seviyorum.Bu sefer haberimiz Adıyaman'dan geliyor.

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekterliği tarafından Kahta İlçe Cendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 2 bin adet kitap bağışında bulundu.

Ne kadar güzel bir etkinlik ama değil mi?Kitap bağışı yapılarak belki binlerce kişiye okuma bilinci aşılanıyor.İnsanlar okumaya özendiriliyor.Helal olsun emeği geçenlere.

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekterliği 'Bir Kitap Bin Gülücük' Projesi kapsamında Kahta ilçesinde eğitim-öğretim faaliyeti veren Kahta Cendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kütüphanesine 2 bin adet kitap bağışında bulundu.

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekterliği kitap okuma sevgisini artırmak ve kitap ihtiyacı olan okurları kitaplarla buluşturmayı amaçlayan 'Bir Kitap Bin Gülücük' projesiyle kitap ihtiyacı olan okurların kitap ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor.

Cendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kütüphane Sorumlusu Edebiyat Öğretmeni Mehmet Arutay yapılan bağışla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Bu yapılan bağışla kütüphanemizde büyük ölçüde kitap ihtiyacını gidermiştir. Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve sevdirmek bizim en büyük sorumluluklarımızdandır. Öğrencilerimizin kitapla bütünleşip kendisiyle buluşması bizim en büyük temennimizdir. Yapılan kitap bağışından dolayı Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne teşekkür ederim" diye konuştu.

Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. aaa çok sevindim ama hiç haberim olmadı böyle bir etkinlikten.Yaz tatiline denk gelmiş olabilir.Bizde Adıyaman Kahta'dayız :) Eşim öğretmen doğu görevindeyiz Buralarda kütüphane çok önemli.Bizler batıda kütüphanenin yolunu bilmeyiz fakat burdaki öğrencilerin ders çalışabileceği en iyi adres.Nüfusları çok kalabalık.Hemen hemen her aile en az 5 çocuklu o da en az :) Kimi kardeşinin ismini sayarken unutuyor bile.Evde ders çalışamayanlar soluğu kütüphanede alıyor.Kahta'da ki kütüphane Denizli'deki kütüphaneden büyük.Ben ilk defa gittiğimde okul olduğunu düşünmüştüm :) Adıyaman Kahta bir çok doğu illerine ,ilçelerine göre biraz daha gelişmiş bir yer.Fakat kesinlikle eğitime son derece ihtiyaçları var.Bende kendimce eşimin öğrencilerine kitap desteği sağlamaya çalışıyorum.Bu proje çok iyi olmuş . Hep böyle projelerin olması dileklerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarız ki bu tür projeler katlanarak artar.Söz konusu sizin de Kahta'da bulunmanız hoş bir rastlantı olmuş;)

      Sil
  2. gerçekten güzel bir haber. ben de bu sene tayin olduğum okul için bir şeyler yapmaya çalışacağım çünkü çok güzel bir kütüphanesi var ama içinde yeterli kitap yok. umarım ben de okulumuza kitap toplamayı başarabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım toplamayı başarırsınız hocam,biz d elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışırız;)

      Sil
  3. Merhabalar.
    Gerçekten çok güzel ve sevindirici bir haber. Bizler okuyamadık ve okuma alışkanlığını kazanamadık ama, bizden sonra gelen nesiller bari bizim gibi okuma özürlü olmasınlar ve okusunlar. Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel sekreterliğini tebrik ederim, kutlarım.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen hocam,yeni yetişen nesil inşallah okuma oranını artıracak.Bu gibi projeler olduğu sürece umutlanmamak elde değil;)

      Sil
  4. Ne kadar güzel bir haber. Emeği geçen herkesi tebrik ederim...

    YanıtlaSil
  5. Emekleri geçenleri tebrik ederiz. sanada ayrıca teşekkür...

    YanıtlaSil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..