Bir Azmin Zaferi:"Birer Birer Terkettiler"



50 yaşındaki Beyhan Akbulut bir inanılmazı gerçekleştirdi.Als hastalığına yakalanan emekli öğretmen hiçbir zaman umudunu kaybetmedi ve sadece başını oynatarak adeta gözleriyle roman yazdı.

Ailesinin büyük desteği ile hayata tutunan Akbulut,kendisine ailesi tarafından yapılan basit bir gözlük ile kitap yazdı.Gözlüğün kenarına iliştirilen lazer ile karşısındaki kelimeleri işaret ederek iletişim kuran Akbulut böylece bir hayalini gerçekleştirmiş oldu.Gönüllü öğrenciler hergün emekli öğretmenin evine gelerek işaret ettiği kelimeleri kayıt altına aldılar.8 ayda büyük emek verilerek tamamlanan kitabın ismi ise:"Birer birer Terkettiler."

"Zihin mi bizi insan kılar,yoksa beden mi?"

Kitapda geçen bu cümle aslında herşeyi açıklıyor.İnsanı insan kılanın zihin olduğunun canlı örneği adeta.İnsan yeter ki istesin ve azmetsin gerisi bir şeklide geliyor.Herkesin örnek alabileceği bir mücadelenin örneği.Öğretmenimizin ellerinden öpüyoruz ve allahtan şifa diliyoruz.Ailesini de tebrik ediyoruz.Onların desteği olmasa bu kitap ortaya çıkmazdı

Yorum Gönder

13 Yorumlar

  1. Wooww çok ilginç *-*
    Bu arada şunu söyleyim, mimlendin :D

    YanıtlaSil
  2. Emeğinize sağlık. İmkansız diye birşey yoktur. Önemli olan inançtır.

    YanıtlaSil
  3. Etkilenmemek mümkün deil. Yazdığı kitabı çok merak ettim sindi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de merak ediyorum.İlerleyen zamanlarda alıp,okumayı düşünüyorum.

      Sil
  4. Helal olsun. İnsan gerçekten isterse başaramayacağı şey yok. Bu öğretmenimiz de insanlara ilham vermiş. Allah sıhhat versin.

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten azmin zaferi diye buna denir. Sevgili öğretmenimizi kutluyor, Allah'tan şifalar diliyorum. Sizin de emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Ne çok yaşanacak şeyi yarım kalıyor bu insanların ki, göz hareketleriyle bile kitap yazıyorlar. Anlatılamamış ne çok söz saklı kalıyor içlerinde.
    Benzerlerini daha önce de duyduğumuz bir başarı öyküsü bu defa ülkemizden çıkmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ibret alınacak bir başarı hikayesi

      Sil
    2. Kesinlikle ibret alınacak bir başarı hikayesi

      Sil

Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler..